Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

«Πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις, μέσα και ο Πατρινός Ν. Ηλιόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Έπειτα από δύο μήνες απραξίας, οι αθλητές των εθνικών ομάδων της ενόργανης, της ρυθμικής και του τραμπολίνο εγκαταλείπουν την καραντίνα κι επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Μέχρι τώρα δικαίωμα στην προπόνηση σε γυμναστήριο είχαν μόνο οι αθλητές της προολυμπιακής ομάδας, αλλά πλέον ο κύκλος ανοίγει, με την εισήγηση της ΕΓΟ, τη μεσολάβηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τη σύμφωνη γνώμη του γ.γ. Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο Πατρινός διεθνής αθλητής Νίκος Ηλιόπουλος που διεκδικεί το ολυμπιακό εισιτήριο για το Τόκιο
Η Ομοσπονδία είχε στείλει στις 16 Δεκεμβρίου επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα όσων θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων μέσα στο 2021.
Απομένει η έκδοση της σχετικής ΚΥΑ και θα ακολουθήσουν τα rapid test για να επιστρέψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες σε ρυθμούς προπόνησης.
Επόμενη κίνηση της ΕΓΟ θα είναι η προσπάθεια να ενταχθούν στις προπονήσεις σύντομα και οι υπόλοιποι επίλεκτοι των αθλημάτων που διατηρεί στους κόλπους της.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement