Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (9/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για υπόθεση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι και το απόγευμα, στην Πάτρα και σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν επτά γραμμάρια ηρωίνης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Αχαΐας, από  αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμα ημεδαπούς, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε περιοχή της Αχαΐας και αφαίρεσαν από φορτηγό αυτοκίνητο, δυο κινητά τηλέφωνα, τη στιγμή που ο σύζυγος της εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Στη συνέχεια οι δράστες μετέβησαν σε περιοχή της Αιγιαλείας και αφού έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου αφαίρεσαν μία τσάντα, που περιείχε το
χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ, καθώς και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ‘Ηλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πέντε πελάτες, στους οποίους σέρβιρε καφέ.

Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της, για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους δυο πελάτες, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ, για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement