Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Κάντε τα βερνίκια σας… ματ!    

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια γρήγορη ματιά στα feed των αγαπημένων σας Instagram μανικιουριστών σίγουρα θα σας αφήσει να αναρωτιέστε πώς να κάνετε τα νύχια σας ματ. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζετε! Ακολουθούν τρεις εύκολοι τρόποι να μετατρέψετε κάθε κλασικό βερνίκι στη ματ εκδοχή του, 2 από τους οποίους -ω ναι!- είναι κατάλληλοι για να τους κάνετε μόνες σας!

  1. Χρησιμοποιήστε το buffer: Αφού στεγνώσει πλήρως το βερνίκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το buffer έτσι ώστε να απαλλάξετε τα νύχια σας από το high gloss φινιρισμά τους. Λίγες μόνο απαλές κινήσεις είναι αρκετές. Μην το παρακάνετε όμως! Αφαιρώντας όλο το επάνω στρώμα (topcoat), το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μειώσετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ σας.
  2. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του ατμού: Όσο το βερνίκι είναι ακόμα νωπό, τοποθετήστε τα νύχια σας επάνω από ένα μπολ με βραστό νερό ή πάνω από το facial steamer, που χρησιμοποιείτε για το πρόσωπό σας, έτσι ώστε να μειωθεί το glossy φινίρισμα του μανικιούρ σας. Φροντίστε τα χέρια σας να έχουν αρκετή απόσταση από το καυτό νερό έτσι ώστε να τα προστατεύσετε από τυχόν εγκαύματα.
  3. Εμπλουτίστε τη συλλογή σας με ένα ματ topcoat: Είναι ο πιο βασικός, αλλά ταυτόχρονα και ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε τα νύχια σας ματ. Εμπλουτίστε λοιπόν τη συλλογή σας με ένα ματ topcoat, με το οποίο, αφού έχει στεγνώσει το βερνίκι, μπορείτε να κλειδώσετε το χρώμα, χαρίζοντάς του μεγάλη διάρκεια ζωής και -φυσικά- ματ τελείωμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement