Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (9/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

 

 

Ταύρος

Η μέρα θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή.

 

 

Δίδυμοι

Οι σημερινές θετικές όψεις θα σου φέρουν πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι, αλλά άδραξε την μέρα σου, όσο πιο αποδοτικά μπορείς.

 

 

Καρκίνος

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

 

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση, όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

 

 

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις απόλυτα. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις και προπάντων κάνε αυτό που έχεις σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σου χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτους.

Ζυγός

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτό το Σάββατο και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.

 

 

Σκορπιός

Σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Κάποιες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.\

 

Τοξότης

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα σου χρειαστεί ψυχραιμία.

 

 

Αιγόκερως

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στην συμπεριφορά σου και η ερωτική σου ζωή θα σου ζητήσει να κάνεις μία θυσία.

 

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι καλό να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν, ξελαφρώνοντας λίγο την ψυχή και το μυαλό σου. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η μέρα σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

 

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και τελικά δε θα καταφέρεις να κάνεις τίποτε.


Ροή ειδήσεων

Advertisement