Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αναβλήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου, αποφασίζει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταση του lockdown κατά μια εβδομάδα, την οποία ανακοίνωσε προχθές ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημαίνει και την οριστική αναβολή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανωμάλου δρόμου.

Μια διοργάνωση που φέτος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου και είχε στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών στίβου, οι οποίοι στόχευαν στην διάκριση στο Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου. Λόγω του χρονικού περιθωρίου είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη διοργάνωση να μην διεξαχθεί. Πάντως, την προσεχή Τρίτη στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματισθεί η συνεδρίαση της ΕΠΑΣ οπότε και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την τύχη των διοργανώσεων για τις οποίες έχουν συνταχθεί προκηρύξεις. Το Πανελλήνιο Βάδην 35.000μ. είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στα Μέγαρα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου μαζί με Αναπτυξιακή ημερίδα όλων των κατηγοριών ενώ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου είχε προγραμματιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου όλων των κατηγοριών στο Αθλητικό Κέντρο Σκαμνιές των Τρικάλων. Το πιο πιθανό είναι οι δύο διοργανώσεις να μετατεθούν για να διεξαχθούν λίγο αργότερα αφού θα έχει «μειωθεί» και το φορτίο της πανδημίας. Οι αθλητές στίβου πάντως θα συνεχίσουν την χειμερινή προετοιμασία τους σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει το τελευταίο δίμηνο σε Παμπελοποννησιακό και Λαδόπουλου, δηλαδή σε γκρουπ των 50 ατόμων τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
«ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Εκτός από την ανακαίνιση στην Κλειστή Αίθουσα στίβου του Αθλητικού Συγκροτήματος Λαδόπουλου τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων έκαναν εργασίες και στο Ανοικτό Προπονητήριο Στίβου του Λαδόπουλου ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του στα σημεία τα οποία είχαν υποδειχθεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

Ροή ειδήσεων

Advertisement