Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνελήφθη άνδρας στην Γαστούνη για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας

Ο δράστης ενεργώντας από κοινού με συνεργό του αφαίρεσαν από την ηλικιωμένη 350 ευρώ με το πρόσχημα του τραυματισμού σε τροχαίο
ατύχημα της κόρης της

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, προχθές (9-1-2021) στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού με την συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, στις 9-1-2021 το μεσημέρι, μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, ένας συνεργός του συλληφθέντα και προσποιούμενος τον αστυνομικό της ανέφερε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται επειγόντως χρήματα.

Στη συνέχεια συνεργοί του άνδρα (γυναίκα – άνδρας), τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και προσποιήθηκαν την κόρη της και ιατρό, ζητώντας άμεσα χρήματα.

Η γυναίκα πείστηκε από τους απατεώνες και έπειτα από λίγη ώρα, ο συλληφθείς μετέβη στην οικία της και της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι με την συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα κατέσχεσαν και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για την απάτη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement