Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΠΟΛΟ: Με επιτυχία η ημερίδα του ΣΕΠΥ με την παρουσία του Γ. Μαυρωτά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε προχθές η Διαδικτυακή ημερίδα του Σ.Ε.Π.Υ. με επίσημο καλεσμένο τον γενικό γραμματέα αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά ο οποίος έχει σπουδαία καριέρα στον χώρο της Υδατοσφαίρισης και 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνικό συγκρότημα.

Μέρος της ανακοίνωσης, του ΣΕΠΥ, αναφέρει: «Ο κ. Μαυρώτας μας ανέλυσε την τρέχουσα κατάσταση στον αθλητισμό στην περίοδο της πανδημίας καθώς και τις προσπάθειες που κάνει η αθλητική ηγεσία για την σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.
Επίσης μας ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, όπως την ψηφιοποίηση και μητρώο προπονητών, τον νέο αθλητικό νομοσχέδιο, την επαγγελματική κατοχύρωση του επαγγέλματος μας καθώς και την πρόθεση της ΓΓΑ για την διενέργεια Σχολών Προπονητών όλων των κατηγοριών (Α’, Β’ και Γ’) σε συνεργασία με ΚΟΕ και ΣΕΠΥ με στόχο την εξέλιξη και ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση των προπονητών Υδατοσφαίρισης.
Τέλος ο ΓΓΑ κ. Μαυρώτας απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων μελών προπονητών μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέα συνάντηση και διαρκή συνεργασία στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για την παρουσία του στην ημερίδα μας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες προπονητές. Ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική χρονιά».

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement