Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Έπεσε στην πισίνα του “Αν. Πεπανός” η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Λήξη συναγερμού για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ η οποία  μετά από 69 ημέρες  κατάφερε να βρεθεί στο στοιχείο της, να κολυμπήσει στην πισίνα του Αν. Πεπανός και να κάνει τα πρώτα “χιλιόμετρα” για το 2021. Το ίδιο αναμένεται να συνεχισθεί για το επόμενο δεκαήμερο αρχής γενομένης από σήμερα.

Στόχος του Κώστα Σακκαλή είναι όλες οι αθλήτριες να μπουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος των τραυματισμών. Οι αθλήτριες διψούν για επανεκκίνηση και να παρουσιασθούν όσο πιο έτοιμες μπορούν όταν ξεκινήσει ξανά η αγωνιστική δράση με στόχο την παραμονή στην Α΄ Εθνική Γυναικών.
Ο Πατρινός προπονητής Κ. Σακκαλής με βοηθό τον Π. Χριστοφή επισημαίνει: «Έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε σκληρά εντός νερού μιας και πρέπει να καλύψουμε το διάστημα της διακοπής». Πάντως μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη (1.30 μ.μ.) που έχει συγκληθεί στην ΚΟΕ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεών τους και κατ’ επέκταση της αγωνιστικής δράσης τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος προγραμματίζεται για τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου αφού θα έχει ολοκληρωθεί το Προολυμπιακό τουρνουά των γυναικών.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement