Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αναμονή και υπομονή στο στρατόπεδο του ΝΟΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναμονή και υπομονή συνεχίζουν να κάνουν στο στρατόπεδο του ΝΟΠ ο οποίος μετά την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις για την Α1 Εθνική πόλο ανδρών και γυναικών, εκτιμά πως δεν θα αργήσει πολύ η ώρα που θα δοθεί το πράσινο φως και για την Α2 Εθνική ανδρών-γυναικών.

Βέβαια οι ειδικοί είναι συγκρατημένοι αφού η πορεία του ίου είναι ακόμα σε επικίνδυνα σταδία ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως τον Μάρτιο είναι πιθανό να ξεκινήσουν προπονήσεις στην Α2 Εθνική πόλο και δεν αποκλείεται τον Απρίλιο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Η πατρινή ομάδα συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις με το πρόγραμμα που έχει δοθεί από τον Βασίλη Λαμπάτο σε μια προσπάθεια να κρατηθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο ενώ στάθηκε και στην αναγκαιότητα να ανοίξουν οι ακαδημίες.
«Προτεραιότητα για όσους ασχολούνται με τον υγρό στίβο είναι να βρεθεί μια φόρμουλα για το ξεκίνημα των προπονήσεων στους αθλητές των υποδομών και των Ακαδημιών καθώς έχουν μείνει αρκετό διάστημα εκτός πισίνας και αγωνιστικής δράσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται» έλεγε ο Πατρινός τεχνικός.


Ροή ειδήσεων

Advertisement