Connect with us

Βόλεϊ

Ελπίζει η preleague, δύσκολα θα συνεχιστεί η Α2 Εθνική ανδρών-γυναικών

Published

on

Χαμόγελα στους ανθρώπους του βόλεϊ μοίρασε η απόφαση της Γ.Γ.Α. για έναρξη της volleyleague ανδρών –η γυναικών παραμένει ακόμα σε αναστολή- το πρόσεχες Σαββατοκύριακο, μετά από 2 μήνες και πλέον «πάγου» λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για δράση στο βόλεϊ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σύντομα θα ξεκινήσουν και τα πιο κάτω πρωταθλήματα αφού βλέπει την πολιτεία να είναι πολύ συγκρατημένη.
Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται από πολλές πλευρές λένε πως φυσικά θα αρχίσουν ή θα επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής βόλεϊ γυναικών-ανδρών.
Οι τελευταίες εκτιμήσεις λένε πως υπάρχουν ελπίδες να ξεκινήσει η preleague ανδρών και γυναικών όμως και αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορα πράγματα.
Για παράδειγμα η πανδημία να υποχωρήσει μέσα στον Φεβρουαρίου ώστε τον Μάρτιο να ξεκινήσουν προπονήσεις και κάποια στιγμή το πρωτάθλημα ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα υποβιβαστεί τελικά κανείς από τη volleyleague και έτσι αν θα έχει ουσία να διεξαχθεί η preleague.
Σε ό,τι αφορά την Α2 Εθνική βόλεϊ ανδρών-γυναικών που έχουμε πατρινό ενδιαφέρον λόγω της ανδρικής ομάδας της Ολυμπιάδας και των γυναίκειων ομάδων της ΕΑΠ και του Απόλλωνα Πατρών, οι πιθανότητες λένε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε δράση μέχρι το καλοκαίρι.
Με δεδομένο πως σειρά μέτρων θα υπάρχει μέχρι την άνοιξη, το βασικό και σημαντικότερο είναι το γεγονός πως τα σωματεία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποβάλλονται ανά εβδομάδα, σε μοριακά τεστ και ως εκ τούτου δεν θα δοθεί το πράσινο φως για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.
Βέβαια ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή καθώς το κεφάλαιο επανέναρξης πρωταθλημάτων θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αρχές Φεβρουαρίου…
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement