Connect with us

Παναχαϊκή

Επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα, σε ποιες θέσεις ψάχνει η Παναχαϊκη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να έχει οριστεί, ένα από τα θέματα που είναι ψηλά στην ατζέντα της Παναχαϊκής είναι τα μεταγραφικά, καθώς με βάση τα δεδομένα το πρωτάθλημα θα τρέξει σε ρυθμούς ΝΒΑ με συνεχόμενους αγώνες μέχρι τέλη Μαΐου για να βγει το πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος να έχει αρκετές επιλογές στην διάθεσή του για να κάνει ροτέισον και παράλληλα εναλλακτικές λύσεις όταν θα προκύψουν τραυματισμοί -είναι φυσικό επακόλουθο μετά από τόσους μήνες απραξίας- αλλά και τιμωρίες λόγω καρτών.
Αυτή την στιγμή οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι είναι 21 συν τους 3 τερματοφύλακες. Είναι υπό συζήτηση αν θα αποκτηθεί ο Παναγιώτης Τσούτσης που δοκιμάζεται ή αν κάποιος από τους νεαρούς που κάνουν προπονήσεις, κληθεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος εδώ και αρκετές μέρες έχει κάνει εισήγηση για την απόκτηση τριών παικτών, ενός αμυντικού που θα μπορεί να παίζει στο κέντρο και άκρα, ενός μέσου και ενός παίκτη που θα παίζει «10άρι» και επί της ουσίας θα είναι ο αντί-Τζοάο.
Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει και επαφή ανάμεσα σε Γιώργο Μπάρλο και Νίκο Παπαδόπουλο για να συζητηθούν μεταγραφικά θέματα και να τρέξουν οι εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο.
Σε ό,τι αφορά τον 27χρονο Παναγιώτη Τσούτση που τις τελευταίες μέρες είναι στην Πάτρα και δοκιμάζεται στις προπονήσεις, οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως δεν έχει πείσει ιδιαίτερα και δύσκολα θα αποκτηθεί στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.
Δεν αποκλείεται ο παίκτης να παραμείνει στην πόλη και να συνεχίζει να προπονείται ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα δεν θα αποκτηθεί, τουλάχιστον αυτή την μεταγραφική περίοδο που ισχύουν οι περιορισμοί για τους κοκκινόμαυρους.
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Πάντως δεν υπάρχει θέμα μεγάλης βιασύνης και αυτό γιατί οι πληροφορίες λένε πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν θα λήξει τέλος Ιανουαρίου αλλά θα πάρει παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου λόγω της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος και των συνθηκών covid-19.
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν άτυπα επαφές ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες ώστε να βγει το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών.
Οι πληροφορίες λένε πως το πιθανότερο είναι το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα, να γίνει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, ωστόσο θα οριστικοποιηθεί σήμερα ή αύριο.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής χθες είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο με το ραντεβού να έχει δοθεί στο γήπεδο της Αγυιάς.
Σήμερα οι κοκκινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο.
• Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποια μέρα θα συνεδριάσει η ΕΕΑ με τις πιθανότητες να λένε την Πέμπτη και στην Παναχαϊκή, μιλούν για τυπική διαδικασία αφού ο φάκελος είναι πλήρης και η ομάδα θα πάρει πράσινο φως.

Ροή ειδήσεων

Advertisement