Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Κρούσμα κορωνοϊού τινάζει στον αέρα το Survivor 4;

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτο παρασκήνιο από την ξαφνική αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για το νοσοκομείο με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr να έρχονται να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα!

Η Κάτια Ταραμπάνκο αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και άρον άρον αναχώρησε για το νοσοκομείο! Και εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα πως γίνεται μια απλή αδιαθεσία να φέρει ακόμα και το τέλος του μοντέλου από το Survivor 4, όπως ακούγεται από το βράδυ της Κυριακής!

Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση που μπορεί να τινάξει στον “αέρα” το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Τι πραγματικά συνέβη; Συγκεκριμένα η παραγωγή του Survivor τρέμει το ενδεχόμενο να χτυπήσει ο κορωνοϊός παίκτη του Survivor διότι τότε θα πρέπει να σταματήσει το ριάλιτι και να προβούν όλοι σε τεστ! Αυτός είναι ο λόγος που έχει προκληθεί πανικός από την κατάσταση της υγείας της Κάτιας τις τελευταίες ώρες!

Άρον άρον έδιωξαν την Κάτια για το νοσοκομείο και μια απλή αδιαθεσία και ο λόγος είναι ο… κορωνοϊός! Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η παίκτρια προέβη σε τεστ που βγήκε αρνητικό αλλά πρέπει να περιμένει για να κάνει και δεύτερο για να επανέλθει στο παιχνίδι!

Κάτια Ταραμπάνκο: Πως γίνεται να “κόλλησε” κορωνοϊό μέσα στο Survivor;

Εύκολα από εσάς θα δημιουργηθεί το ερώτημα πως γίνεται η Κάτια Ταραμπάνκο να κόλλησε κορωνοϊό αφού είναι κλεισμένη μέσα μια παραλία, μαζί με τους συμπαίκτες της, που όλοι έχουν προβεί στα απαραίτητα τεστ πριν μπουν στο παιχνίδι! Η απάντηση είναι απλή…

Οι παίκτες σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με μέλη της παραγωγής, τόσο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των αγωνισμάτων, όσο και κατά την μεταφορά τους στους στίβους μάχης αλλά και στο συμβούλιο του νησιού! Επειδή στην εποχή που ζούμε πάντα κυριαρχεί ο φόβος ένας να ήταν ασυμπτωματικός και να μετέφερε τον ιό σε παίκτη στην παραγωγή του Survivor έχει σημάνει συναγερμός σχετικά με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Να τονίσουμε πως η Κάτια δεν είναι θετική αλλά λόγω των ημερών που ζούμε η παραγωγή πρέπει να είναι προσεκτική, για αυτό μέχρι να γίνουν 3 τεστ και να βγουν αρνητικά δεν πρόκειται να γυρίσει στο παιχνίδι! Εννοείται πάντως πως αν εντοπιστεί θετικό κρούσμα τότε θα μπει σε καραντίνα και θα αποχωρήσει από το Survivor 4!

www.athensmagazine.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement