Connect with us

Παναχαϊκή

Ο παλιος διαιτητής και νυν δικηγόρος Δ. Γκαβέρας προστίθεται στο τιμ της Παναχαϊκης

Published

on

Ένα νέο πρόσωπο, με την δική του διαδρομή στον χώρο του ποδόσφαιρου, προστίθεται στο τιμ παραγόντων της Παναχαϊκής. Μιλάμε για τον παλιό διαιτητή και νυν δικηγόρο Δημήτρη Γκαβέρα ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα από εδώ στις δημόσιες σχέσεις.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας είχε πρόσφατα συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Μπάρλο και συμφώνησαν να αναλάβει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και όχι υπεύθυνος επικοινωνίας που αρχικά διέρρευσε.
Την είδηση έκανε γνωστή και η ΠΑΕ με την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον δικηγόρο Πατρών Δημήτριο Γκαβέρα, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ.
Παράλληλα θα αναλαμβάνει νομικές αρμοδιότητες σε συνεργασία με τους δικηγόρους της ΠΑΕ Κώστα Κρεμμύδα και Χάρη Γρηγορίου».
Ο Δημήτρης Γκαβέρας από νεαρός είχε ξεκινήσει ως διαιτητής, ήταν πολύ καλός και το καλοκαίρι του ’16 ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως βοηθός στην Σούπερ Λιγκ όπου σφύριξε μερικά παιχνίδια. Το επόμενο καλοκαίρι όμως υπήρξαν αλλαγές στη σύνθεση της ΚΕΔ και «κόπηκε» από τους πίνακες όχι μόνο της Σούπερ Λιγκ αλλά και της football league με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.
Πρόκειται για ένα άνθρωπο που λόγω ενασχόλησής του με την διαιτησία, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ξέρει τα κανάλια και έχει καλές σχέσεις με παραδοσιακούς παράγοντες στο ποδόσφαιρο.Σε κάθε περίπτωση είναι άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως τους κοκκινόμαυρους…
Πάντως η θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας παραμένει κενή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σωτηρόπουλου με την ΠΑΕ να κάνει κινήσεις προκειμένου να βρει λύση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement