Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(11/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
H εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά στις 12/1 όπου και θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο κα του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, ιδιαίτερα αν αυτές οι συζητήσεις αφορούν οικονομικά ζητήματα και δοσοληψίες.

Ταύρος
Aυτή την εβδομάδα θα στρέψεις περισσότερο την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες. Ίσως δεν βρεις πρόσφορο έδαφος για να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις σε ζητήματα δουλειάς και παρότι είσαι ένα ζώδιο που έχει υπομονή, αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα το θυμάσαι!

Δίδυμοι
Θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ίσως σου φέρει αναμνήσεις σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σχέσεων με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και αυτές φαίνεται πως θα είναι λίγο «πικρές».

Καρκίνος
Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ομάδες και συλλόγους που είσαι μέλος καθώς και σε κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φίλους. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 13/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και ενδεχομένως να σε απομακρύνει και με κάποια από αυτά. Η καλή διάθεση θα βοηθήσει πολύ και στην καλή εξέλιξη συζητήσεων και ομαδικών εργασιών.

Λέων
Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες -αρκεί να μην ξεχάσεις πως τις διαθέτεις- προκειμένου να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 μπορεί να φέρει συζητήσεις μεταξύ συνεργατών και φίλων οι οποίες θα αφήσουν μία πικρία ή μπορεί να δημιουργήσουν και αντιπαραθέσεις.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή καθώς και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 δείχνει την προσήλωση σου σε αυτή. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν προμηνύει ευκολίες και θετικά αποτελέσματα, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου.

Ζυγός
Θα υπάρξουν αρκετές καταστάσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν «να χτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι» σε αυτές, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα βγεις περισσότερο κερδισμένος αν απλώς απομακρυνθείς. Το τετράγωνο του Άρη στις 12/1 δημιουργεί έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας σε προσωπικά ζητήματα και αισθηματικές υποθέσεις. Μία ημέρα μετά η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς ακόμα και με οικεία σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με το Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση με τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τοξότης
Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε την καθημερινότητά σου είτε υποθέσεις στενών σου προσώπων. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως θα υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά, για αυτό θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι για αυτές.

Αιγόκερως
Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις οικονομικές σου διευθετήσεις, προκειμένου να μην βγεις ζημιωμένος. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια όσον αφορά την εξέλιξη ενός αισθηματικού σου ζητήματος.

Υδροχόος
Μπορεί να μην υπάρχει η εξέλιξη που θέλεις σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναλάβεις δράση σε συγκεκριμένα ζητήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ή την ακίνητη περιουσία σου καθώς εκεί ενδεχομένως να δημιουργηθούν περισσότερα εμπόδια.

Ιχθύες
Θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν ακόμα σε εκκρεμότητα από το παρελθόν καθώς αυτά είναι που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον εξ αιτίας υποθέσεων του παρελθόντος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement