Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Σβήνει» το λιανεμπόριο-Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις με κλειστή την αγορά-Σύσκεψη φορέων αύριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνιση μάχη για την επιβίωσή τους δίνουν οι εμπορικές επιχειρήσεις και στην Πάτρα με τις εκτιμήσεις να είναι δυσοίωνες αν συνεχιστεί το lockdown.

Χθες ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις με την αγορά όμως να παραμένει κλειστή. Ο εμπορικός κόσμος έχει ξεπεράσει πλέον τα όριά του και αυτό που ζητά είναι να ανοίξουν άμεσα τα καταστήματα ενώ οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και δεν αφήσει κανέναν να πάθει ζημιά δεν φαίνεται να καθησυχάζουν τον κλάδο.
Μάλιστα, αύριο στις 6 το απόγευμα με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) συγκαλείται έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς καθώς και τους βουλευτές του Νομού Αχαΐας με θέμα: «Κλειστά καταστήματα, κλειστές επιχειρήσεις… έως πότε; Σχεδιασμός επόμενων κινήσεων». Στη σύσκεψη έχουν κληθεί εκτός από τους βουλευτές, η ΟΕΒΕΣΝΑ, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο ΣΚΕΑΝΑ, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Πάτρας, Αιγιάλειας και Δυτική Αχαΐας, κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement