Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί αύριο, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο πλαίσιο περιοδειών του σε διάφορες περιοχές της χώρας, αναμένεται να έχει συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στην Αχαΐα (της οποίας τυπικά είναι και βουλευτής) μετά από 15 μήνες, (η τελευταία του επίσκεψη ήταν στα μέσα Οκτωβρίου 2019, στα πλαίσια της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ) και με στόχο να ενισχύσει το πολιτικό στίγμα του κόμματος στην περιοχή, αλλά και να μεταφέρει μήνυμα πολιτικής αλλαγής, καθώς πολλοί είναι αυτοί στην Κουμουνδούρου που εκτιμούν ότι το 2021 μπορεί να είναι εκλογικό έτος.

Αν και το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα δεν είχε οριστικοποιηθεί μέχρι χθες, εντούτοις η «σπονδυλική στήλη» του προγράμματός του, θα ακολουθήσει το «μοτίβο» όλων των τελευταίων επισκέψεων.

Δηλαδή, αναμένεται να μεταβεί σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα – κατά πάσα πιθανότητα στο ΠΓΝΠ – και στη συνέχεια να έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, μεταξύ των οποίων το Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον ΣΚΕΑΝΑ, κλπ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement