Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Οι γυναίκες της ΝΕΠ πάνε για έναρξη στις 10 Φεβρουαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εποικοδομητικά συμπεράσματα κατά της διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης στην ΚΟΕ σχετικά με τα Εθνικά πρωταθλήματα πόλο της Α1 Ανδρών όσο και της Α΄ Εθνικής Γυναικών όπου έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις.

Τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ εκπροσώπησαν οι Γιώργος Ανδρουτσέλης και Κώστας Σακκαλής. Τονίσθηκε ότι το πρωτάθλημα γυναικών που έχει ακόμη πέντε αγωνιστικές θα επαναρχίσει στις 10 Φεβρουαρίου και η εξέλιξή του θα εξαρτηθεί από την πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά των γυναικών. Η ΝΕΠ πρέπει να δώσει και το εξ αναβολής παιχνίδι με την Λάρισα.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί τα κορίτσια της ΝΕΠ υποβλήθηκαν σε rapid test σε γνωστό ιατρικό κέντρο της πόλης. Το απόγευμα έκαναν κανονικά προπόνηση στο «Α. Πεπανός».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΠΟΝΑΝΟ
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΝΕΠ ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο. Μέρος της ανακοίνωσης: «Το Δ.Σ. της ΝΕΠ επιθυμεί να εκφράσει τις δημόσιες ευχαριστίες του Συλλόγου προς τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο οποίος σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, απέδειξε και αποδεικνύει συνεχώς το ενδιαφέρον του για την ομάδα μας, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τις προσπάθειες διοίκησης, προπονητών και αθλητών. Ανθρώπους σαν τον Χαράλαμπο Μπονάνο τους έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη και η κοινωνία μας και ο αθλητισμός. Τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας!».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement