Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΚΙΝ.ΑΛ: «Πυκνώνουν» οι εξελίξεις μετά την παύση Λοβέρδου-Ενδιαφέρον και στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολιτική εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον, ενδεχομένως και με… μέλλον (και για την περιοχή μας) ήταν η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να παύσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη πυροδότησε διάφορα σενάρια. Κάποια από αυτά σχετίζουν την απόφαση της κ. Γεννηματά με την πρόθεση του κ. Λοβέρδου να είναι υποψήφιος πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, δεδομένου πως οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις δεν εμφανίζουν κάποιο «πολεμικό κλίμα», ίσως η συγκεκριμένη αλλαγή ρόλων να εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Επίσης, είναι σαφές ότι μέσα στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία υποστηρίζει την προσέγγιση του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η άλλη – στην οποία ανήκει και ο κ. Λοβέρδος – τάσσεται κατά οποιασδήποτε προσέγγισης με την Κουμουνδούρου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το προσεχές φθινόπωρο που είναι προγραμματισμένο το συνέδριο του κόμματος και η εκλογή ηγεσίας, θα γίνουν πολλά. Και επαναλαμβάνουμε, οι εξελίξεις ίσως και να είναι ακόμα πιο «πυκνές»…

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Παραχώρησαν το σπίτι τους για καραντίνα και έμειναν άναυδοι όταν επέστρεψαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέβη και αυτό!

Οικογένεια παραχώρησε το εξοχικό της σπίτι στο Ακταίο, προκειμένου να περάσει την καραντίνα φιλικό της πρόσωπο. Μόλις τους παρέδωσε τα κλειδιά και αυτοί επισκέφθηκαν το σπίτι έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι απουσίαζαν εργαλεία κήπου καθώς και η ραντιστική μηχανή. Έμειναν άναυδοι…

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Η καταγγελία για το μνημόσυνο και ο πρώην Μητροπολίτης

Δημοσιεύθηκε

στις

Της… διασταλτικής (απόπειρας) εφαρμογής των μέτρων θύμα έπεσε γνωστός Αιγιώτης που εξιστόρησε στη «Γ» το πρόσφατο περιστατικό.

Θέλησε λοιπόν να κάνει, σε πολύ στενό κύκλο, το οικογενειακό μνημόσυνο. Λόγω της γνωριμίας τους στον Ναό όπου προγραμμάτισε να το τελέσει, σε περιοχή έξω από το Αίγιο, βρέθηκε ως συλλειτουργός ο πρώην Μητροπολίτης. Στον χώρο εμφανίστηκε όμως και η αστυνομία μετά από καταγγελία περιοίκου.

Ανάστατοι οι ελάχιστοι συγγενείς φοβήθηκαν το χειρότερο! Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο καταγγέλλων την παράβαση των περιοριστικών μέτρων δεν είχε υπόψη του την οικογένεια. Απλά είχε κάποιο δικό του, οικογενειακό, λόγο να στοχοποιήσει τον πρώην Μητροπολίτη, με αποτέλεσμα να στραφεί -αδίκως και χωρίς λόγο- κατά των συγγενών. Τους πανικόβαλε χωρίς λόγο και χωρίς να υπολογίζει μάλιστα τη θλίψη τους για την πρόσφατη απώλεια!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανοίγει κατάστημα εστίασης στην πρωτεύουσα γνωστός Πατρινό

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέο επιχειρηματικό βήμα για γνωστό Πατρινό, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα καταστήματος εστίασης στην πρωτεύουσα.

Γνώστης του κλάδου, με μακρά πορεία τόσο στην Πάτρα όσο και στο εξωτερικό, μετακομίζει στην Αθήνα. Αυτές τις ημέρες οι εργασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου το εστιατόριο να είναι έτοιμο μόλις δοθεί το “πράσινο” φως από την Πολιτεία.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα