Σάββατο 8 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας καλεί όλους τους δικαιούχους απαλλαγής από δημοτικά τέλη και δημοτικούς φόρους να προσέλθουν στο Δημαρχείο για να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι απαλλαγής είναι, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσοι είναι ανάπηροι με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω καθώς και όσοι διαθέτουν φορολογητέο εισόδημα που δεν ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………..

ΟΝΟΜΑ:………………………………………………….

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:…………………………………

ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ:…………………………………

Α.Δ.Τ.:……………………………………………………

Α.Φ.Μ.:……………………………………………………

e-mail: ……………………………………………………

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 

Δ/ΝΣΗ:………………………………………………….

ΑΡΙΘ:…………………………Τ.Κ…..………..……….

ΠΟΛΗ:………………..…………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:…………………………………………

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: …………………………….

Κάτω Αχαία .…. /…../…..

Προς:

Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Τμήμα: Οικονομικών Υπηρεσιών

Γραφείο: Εσόδων & Περιουσίας

Παρακαλώ, όπως κάνετε δεκτό το αίτημά μου για πλήρη απαλλαγή δημοτικών τελών (ΔΤ – ΔΦ) της κύριας κατοικίας μου διότι ανήκω στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία σε ποσοστό 80% και άνω και επιπλέον το φορολογητέο μου εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 6.000,00€, όπως προβλέπεται στην υπ’ αριθ. 138/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Με ατομική μου ευθύνη, γνωρίζοντας τις κυρώσεις του Ν.1599/86 άρθρο 22 παρ.6, ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ , ότι τα στοιχεία που καταθέτω είναι αληθή και σε περίπτωση αλλαγής κατοικίας ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου το οποίο επηρεάζει τις προϋποθέσεις ένταξής μου, θα ενημερώσω άμεσα το Γραφείο Εσόδων & Περιουσίας του Δήμου.

Επισυναπτόμενα δικαιολογητικά:

Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Ε1 & Ε9 του προηγούμενου έτους (για ιδιοκτήτες).
Μισθωτήριο (για ενοικιαστές).
Εκκαθαριστικό του προηγούμενου έτους.
Αντίγραφο λογαριασμού ρεύματος στο όνομα του αιτούντος ή του συζύγου ή του νόμιμου κηδεμόνα.
Απόφαση από την υπηρεσία Κ.Ε.Π.Α. σε ισχύ.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

 

Ο/Η Αιτ………

 

Οι αιτήσεις και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζονται στα γραφεία του Δήμου (Δεξαμενού 36 Κάτω Αχαΐα Τ.Κ. 252 00 Γραφείο 8) και στο e-mail: [email protected] στην αρχή κάθε έτους. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26933-60131 και 137.

Εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών η υπηρεσία δύναται να ζητήσει την προσκόμιση οποιουδήποτε άλλου δικαιολογητικού, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δ. Κατσικόπουλος: Το δεύτερο εμβόλιο AstraZeneca

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μία φωτογραφία του έξω από το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης, ο πρώην βουλευτής, πρώην νομάρχης Αχαΐας και νυν περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Κατσικόπουλος, δημοσιοποίησε χθες σε ανάρτησή του, τον δεύτερο εμβολιασμό με του με το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεύτερη δόση εμβολίου σήμερα. Astra Zeneca. Εμβολιαζόμαστε ακούγοντας τους ειδικούς. Χτίζουμε τείχος ανοσίας, ξανακερδίζουμε τη ζωή μας, συμβάλλουμε στην επανεκκίνηση της αγοράς και της οικονομίας. Αισιοδοξία και χαμόγελο!!!». Όπως έχουμε γράψει στη στήλη, η κοινωνία μας χρειάζεται τέτοια μηνύματα. Ο καθένας μπορεί να «σηκώσει» μία φωτογραφία και να κάνει ένα ποστ. Τόσα και τόσα κάνουμε κάθε μέρα για επουσιώδη, ας κάνουμε και ένα για κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει όλους…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα (8/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αιτ/νία: Και τα rapid «δείχνουν» έξαρση

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Από τα 121 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία προχθές (Πέμπτη), τα 48 προέρχονταν από το Αγρίνιο, τα 33 από το Μεσολόγγι, τα 24 από το Αιτωλικό, 4 από το Ευηνοχώρι, 3 από τη Ναύπακτο, 3 από το Νεοχώρι, 2 από την Παραβόλα, 2 από το Παναιτώλιο, 1 από Μύτικα και 1 από Αμφιλοχία. Είναι σαφές λοιπόν ότι σε αναλογία πληθυσμού, το πιο σοβαρό πρόβλημα εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου και ακολουθεί ο Δήμος Αγρινίου. Επίσης, φαίνεται ότι η περιοχή της Αμφιλοχίας που είχε παρουσιάσει κάποια έξαρση πριν λίγο καιρό, δεν έχει πλέον μεγάλο ιικό φορτίο. Επίσης, καθώς και τα χθεσινά rapid tests που έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία ανέδειξαν σημαντικό αριθμό «θετικών», είναι μάλλον βέβαιο πως η Αιτωλοακαρνανία θα εξακολουθεί να «δίνει» μεγάλους αριθμούς κρουσμάτων και τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε, οι πολίτες να προσέξουν και η έξαρση να μετατραπεί σε κάμψη πολύ σύντομα…

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα