Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων για να εορτάσει τα 130 χρόνια της

Published

on

TΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια από τις ειδήσεις που πρόεκυψαν κατά την προχθεσινή εποικοδομητική συνάντηση του διευθυντή επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Παναχαϊκής Δημήτρη Γκαβέρα με τους εκπροσώπους του τύπου, ήταν πως η ΠΑΕ θέλει και έχει ξεκινήσει ήδη προγραμματισμό για να εορτάσει τα 130 χρόνια ιστορίας.

Μπορεί οι συνθήκες λόγω covid-19 να μην ευνοούν όμως η διοίκηση της Παναχαϊκής θα προγραμματίσει να κάνει εκδηλώσεις μέσω διαδικτύου και φυσικά αν αργότερα το ευνοήσουν οι συνθήκες, θα γίνουν και εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους ώστε να μπουν και οι φίλαθλοι.
Μια από τις πρώτες κινήσεις είναι ένα σπέσιαλ ντοκιμαντέρ που θα κάνει εκτενή αναφορά στην ιστορία της ομάδας από το πώς ξεκίνησε μέχρι σήμερα ενώ θα υπάρξει ξεχωριστό κεφάλαιο για την μεγάλη επιτυχία της Παναχαϊκής με την έξοδό της στην Ευρώπη, όντας η πρώτη επαρχιακή ομάδα.
Στο μυαλό του μεγαλομετόχου Γιώργο Μπάρλου αλλά και των συνεργατών του είναι αρκετά πράγματα που θα έχουν σκοπό να τιμήσουν την πολύχρονη και πλούσια ιστορία του συλλόγου ενώ έχουν ζητηθεί και ιδέες από φίλους της ομάδας.
Με αυτή την κίνηση η ΠΑΕ παράλληλα θα «ζεστάνει» και τον κόσμο της Παναχαϊκής σε μια περίοδο που υπήρξε ανομβρία δράσεων και οι φίλαθλοι «διψούν» για τέτοια δρώμενα.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
Από εκεί και πέρα η ομάδα μετρά αντίστροφα για την αυριανή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα όπου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα και θέλει πάση θυσία τη νίκη.
Ο προπονητής έχει ζητήσει από όλους να δείξουν πολύ μεγάλη συγκέντρωση, να μην ακούν οτιδήποτε άλλο κα να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο παιχνίδι.
Γνωρίζουν άπαντες πως θα είναι πολύ σημαντικό ώστε η πατρινή ομάδα να πάρει το τρίποντο και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ «ΑΛ. ΣΠΑΝΟΣ» ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Στο αγωνιστικό μέρος, τελικά η χθεσινή προπόνηση δεν έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς αλλά στο γήπεδο «Αλ. Σπανός» στην Οβρυά λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Το τεχνικό τιμ προτίμησε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος στην Αγυιά. Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες και δόθηκε βάρος για δοκιμές στην 11άδα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και αγιασμός στην Οβρυά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές και μετά το τέλος θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement