Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας χωρίς τον Έβανς στην μάχη με την ΑΕΚ

Published

on

Χωρίς κάποιο νέο πρόσωπο, αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Προμηθέα στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ αφού ο γκαρντ Τζεγουίν Εβανς αναμένεται σήμερα να φτάσει επιτέλους στην Ελλάδα και έτσι δεν θα προλάβει να είναι μάχιμος για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Αμερικανός «πέταξε» χθες από τις ΗΠΑ και αναμένει σήμερα στη χώρα μας όμως δεν πρόκειται ο προπονητής Μάκης Γιατράς να ρισκάρει και να χρησιμοποιήσει παίκτη χωρίς να έχει επί της ουσίας προπονηθεί με την ομάδα.
Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ο Έβανς θα κάνει ντεμπούτο στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στο Λαύριο.
Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στο αυριανό ματς κόντρα σε μια ΑΕΚ που μπορεί να είναι ισχυρή όμως αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών καθώς δύσκολα θα παίξουν οι Ζήσης-Κατσίβελης που είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες.
Η πατρινή ομάδα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει τη 2η συνεχόμενη νίκη της ώστε να επιβεβαιώσει πως βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα σε κατάλληλο χρονικό σημείο αφού έρχονται συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και θέλει πάση θυσία να συνεχίσει με νίκες.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» και τον Μάκη Γιατρά να έχει ρίξει βάρος στην τακτική.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΛΑΥΡΙΟ
Στο μεταξύ, προχθές το βράδυ η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους διαιτητές του εξ αναβολής αγώνα με το Λαύριο την Τέταρτη 20 Ιανουαρίου. Το ματς είναι βραδινό, θα ξεκινήσει στις 20.00 ενώ οι διαιτητές είναι οι Παπαπέτρου Π.-Σταματόπουλος και Ανδρικόπουλος.

Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement