Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μοιράστηκαν νέες (κανονικές) μάσκες στα σχολεία!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μοιράστηκαν νέες (κανονικές) μάσκες στα σχολεία!

Σχεδόν το είχαμε ξεχάσει… Άλλωστε πέρασε τόσος πολύς καιρός… Όμως, όπως ενημερωθήκαμε, χθες μοιράστηκαν νέες μάσκες σε σχολεία της Πάτρας! Ναι, είναι αλήθεια… Σε σχολεία όπου στις αρχές της φετινής σχολικής περιόδου είχαν δοθεί εκείνες οι τεράστιες μάσκες, χθες διατέθηκαν νέες μάσκες που… καμία σχέση δεν έχουν με τις πρώτες. Γιατί αυτή τη φορά τα μεγέθη είναι ιδανικά για τα παιδικά προσωπάκια, ενώ επίσης φαίνεται πως η ποιότητά τους είναι πολύ καλή. Φτάσαμε στον Ιανουάριο για να γίνει αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει στις αρχές της σχολικής χρονιάς, αλλά «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με 2.702 περιπτώσεις κορωνοϊού-ΣΟΚ στην Αχαΐα με 178 διαγνώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ταυτοποίηση 2.702 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας κατά τη σημερινή του ενημέρωση. Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν και 40 νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε ά 6.597.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431, με διάμεση ηλικία αυτών τα 68 έτη. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.364 ασθενείς.

Σοκ στην Αχαΐα, η οποία κατέγραψε το μεγαλύτερο αριθμό από την αρχή της πανδημίας με 178 νέες διαγνώσεις.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τα επόμενα βήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το φράγμα γέμισε.

 

Η λειτουργία των διϋλιστηρίων ξεκίνησε. Και παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία (διαγωνισμός) ανάθεσης της λειτουργίας του φράγματος κατά την πρώτη και πολύ σημαντική 5ετία. Ωστόσο, τίποτα δεν τελείωσε… Ο φορέας διαχείρισης του φράγματος, η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί και πολλά άλλα, παραμένουν μετέωρα. Και κάτι ακόμα: Η περιοχή γύρω από το φράγμα και την τεχνητή λίμνη, στα επόμενα χρόνια θα αρχίσει να αναδεικνύεται όλο και περισσότερο ως επισκέψιμος προορισμός. Και είναι ευθύνη όλων των τοπικών φορέων να δράσουν έγκαιρα για την ανάδειξη και την προστασία της, προκειμένου να μην υπάρξει οποιουδήποτε είδους άναρχη ανάπτυξη. Τα επόμενα βήματα είναι πολλά και σημαντικά…

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

To «κοκτέιλ» του κακού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σχεδόν καθημερινά καταγράφονται στην Πάτρα τροχαία, κάποια είναι και σοβαρά, που εξακολουθούν να οφείλονται στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία και το lockdown.

Εξηγούμαστε: Από τη μία πλευρά ζούμε ένα lockdown στο οποίο όμως η καθημερινή κινητικότητα είναι πολύ μεγάλη (η κίνηση στους δρόμους δεν αντιστοιχεί με τους κλάδους της αγοράς που παραμένουν ανοικτοί) και από την άλλη, πολλοί εξακολουθούν να έχουν την αίσθηση χαλαρότητας στο τιμόνι, πιστεύοντας πως η κίνηση είναι πολύ μικρότερη. Το «κοκτέϊλ» είναι επικίνδυνο. Και αποτυπώνεται στο ημερήσιο δελτίο συμβάντων της τροχαίας…

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα