Σάββατο 6 Μαρτίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Εξέλιξη στο αγαπημένο σίριαλ : Οι 8 λέξεις αποκαλύπτονται στην Έρση από τον Οδυσσέα ! Η Ρωξάνη πεθαίνει !

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Οδυσσέας ξεκινά τη γονιδιακή θεραπεία στα μάτια του και έκτοτε δείχνει όλο και πιο προβληματισμένος με το θέμα της υγείας του.  Κάποια στιγμή, μάλιστα, ξαφνιάζει την Έρση, αποκαλύπτοντας της τις οκτώ λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή.

 

Παράλληλα, η Εύα πληροφορείται για τον θάνατο της Ρωξάνης, ενώ ο Μιχαήλ και η Βικτώρια έρχονται αντιμέτωποι, εξαιτίας της οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε ένα πλοίο της. Η Ναυσικά ανησυχεί ιδιαίτερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Οδυσσέας με τα μάτια του και αποφασίζει να κάνει τις αιματολογικές αναλύσεις στο δικό της εργαστήριο. Γι’ αυτόν τον σκοπό επιστρατεύει τον Νικηφόρο και την Εύα να ασχοληθούν εντατικά μόνο μ’ αυτό. Σύντομα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν, με τη Ναυσικά και τον οφθαλμίατρο, τον Βασίλη, έκπληκτους να διαπιστώνουν πως ο Οδυσσέας πάσχει από μία σπάνια κληρονομική ασθένεια.  Στη συνέχεια, οι δύο πρώτοι, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, ενημερώνουν σχετικά τον Οδυσσέα και του λένε ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στα μάτια του. Το χειρουργείο και η γονιδιακή θεραπεία. Τότε ο νεαρός άντρας, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του, επιλέγει τον δεύτερο τρόπο και την επόμενη κιόλας ημέρα κάνει, καταρρακωμένος, την πρώτη του θεραπεία. Από την άλλη, ο Σίμος προσπαθεί να πλησιάσει εκ νέου τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη εμμένει στη σκληρή στάση της απέναντι του και συνεχίζει να περνάει όμορφες στιγμές με τον Αντώνη. Μάλιστα, οι δυο τους περνούν την πρώτη τους ερωτική βραδιά, αφήνοντας στην άκρη όλα τα προβλήματα τους.
Η Σμαράγδα πηγαίνει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ κι εκεί τη βλέπει μαζί με τον Αιμίλιο. Η ίδια, χωρίς να υποψιάζεται την παράνομη σχέση που έχουν, συγχαίρει τον άντρα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας. Εκείνη τη στιγμή, η Ελισάβετ παθαίνει σοκ, καθώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα, ενώ ο Αιμίλιος επιλέγει να εξαφανιστεί. Λίγη ώρα μετά, η πρώτη πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση έξω από το σπίτι του άντρα και, αφού του τηλεφωνεί, τον απειλεί να της πει όλη την αλήθεια, αλλιώς θα μπει μέσα και δεν ξέρει μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει. Τελικά, ο Αιμίλιος, μην έχοντας άλλη επιλογή, ενδίδει στις πιέσεις της Ελισάβετ και έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της. Εκείνη τον κατηγορεί για όλα τα ψέματα που της είπε και τον χωρίζει. Παράλληλα, η Κατερίνα ενημερώνει τον Εκτορα για τη συνάντηση της με τη Βίκυ αλλά και για το γεγονός ότι της έδωσε κάποια ονόματα ατόμων που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα μετά συμβόλαια θανάτου.

Τότε του ζητάει να συμμαχήσουν για να ξεσκεπάσουν μαζί τα μεγάλα κεφάλια και τον παρακαλάει να μην πει τίποτα στον Μιλτιάδη, αφού δρα κρυφά από εκείνον. Μόνο που την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, από τον οποίο η Κατερίνα ζήτησε σαν χάρη να αλλάξει κελί η Βίκυ, συναντάει τυχαία τον Μιλτιάδη και εν αγνοία του του αποκαλύπτει τα πάντα. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη κάνει έξαλλο τον τελευταίο, ο οποίος, επιστρέφοντας στο σπίτι, περιμένει την Κατερίνα για να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Όπως και γίνεται. Μάλιστα, η γυναίκα λέει στον Μιλτιάδη ότι, λίγο νωρίτερα, ζήτησε τη βοήθεια του Έκτορα για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα και στη συνέχεια τον καλούν στο σπίτι τους. Εκεί ο Έκτορας τους λέει ότι θα τους βοηθήσει και τους αναλύει τα επόμενα βήματα τους, ενώ έπειτα μαθαίνει κάτι πάρα πολύ ύποπτο για τον πολιτικό Τάσο Γεωργέα όπου όλα δείχνουν την πιθανή σύνδεση του με την εγκληματική οργάνωση.

Βικτώρια & Μιχαήλ έρχονται αντιμέτωποι!

Ο Φρίξος δεν αντέχει άλλο τη συγκατοίκηση του με την Έλλη και παριστάνει ότι τον έπιασε ξαφνικά μια αλλεργία. Έτσι, της προτείνει να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιφιγένειας και του Σπύρου για ένα διήμερο, με τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη. Η συγκατοίκηση των τεσσάρων φίλων δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές και η μία τριβή διαδέχεται την άλλη. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και δείχνει πιο προβληματισμένος από ποτέ με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ανακοινώνει, λοιπόν, στην Έρση μια σειρά από σημαντικές αποφάσεις που έχει πάρει και αφορούν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, ότι δεν πρόκειται να ζωγραφίσει ποτέ ξανά, καθώς επίσης ότι πρόκειται να μετακομίσουν στην Αθήνα. Μάλιστα, θα δρομολογήσει άμεσα την πώληση των πινάκων και θα ξενοικιάσει το ατελιέ. Από εκείνη τη στιγμή, ο νεαρός άντρας κάνει μία ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα μετά μάτια του και ξαφνιάζει την Έρση αποκαλύπτοντάς της τις οκτώ λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή. Αυτές είναι: «Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου». Συγχρόνως, η Βικτώρια πληροφορείται για ένα ατύχημα σε ένα από τα πλοία της και θορυβείται. Φυσικά, η ζημιά στο πλοίο της τη βάζει σε περιπέτειες και τη φέρνει αντιμέτωπη, ακόμη μία φορά, με τον Άκη Αρώνη, ο οποίος της δίνει να καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο λύνει τις διαφορές του. Πέρα από τον Άκη, όμως, η νεαρή γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη και με τον Μιχαήλ, ο οποίος της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στην οικολογική καταστροφή που έχει προκαλέσει το πλοίο της.

Η Ρωξάνη πεθαίνει!

Η Εύα μαθαίνει πως η Ρωξάνη έφυγε από την κλινική χωρίς να την πάρει κανένας είδηση και ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει στο τηλέφωνο. Αλλά μάταια. Λίγη ώρα μετά, όμως, η πρώτη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους γιατρούς της Ρωξάνης, οι οποίοι της ανακοινώνουν πως τη βρήκαν σε ένα απόμερο μέρος νεκρή. Εκείνη τη στιγμή, η Εύα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και σπαράζει στο κλάμα για τον θάνατο της αγαπημένης της αδελφής. Βέβαια, τα δυσάρεστα νέα μαθαίνουν και ο Νικηφόρος με τον Σίμο, οι οποίοι δεν λείπουν στιγμή από το πλευρό της, ενώ φροντίζουν να ενημερώσουν σχετικά τον Μιχαήλ. Ο τελευταίος σοκάρεται από τον χαμό της Ρωξάνης, με τη Βικτώρια να του συμπαραστέκεται και να τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί σαν μάνα στον μικρό Άγγελο. Τέλος, η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος πηγαίνουν στο Λονδίνο για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά και κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα.

Πηγή My TV

 

 

Lifestyle

House of Fame: Ποιος σπουδαστής αποχώρησε από τη μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δεύτερο live του House of Fame ολοκληρώθηκε με έναν λιγότερο διαγωνιζόμενο, ενώ τρεις σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Άπαντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ούτως ώστε να αναδείξουν την φωνή τους και την παρουσία τους με τραγούδια που πολλές φορές είναι κόντρα για τους ίδιους. Τις εμφανίσεις τους αξιολόγησαν οι τέσσερις κριτές τονίζοντας τα δυνατά σημεία των σπουδαστών αλλά ασκώντας και αυστηρή κριτική σε όσους δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν η Έλενα Ροϊνού, η Άλεξ Μαντή κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας που δεν είχαν τις καλύτερες ερμηνείες και κυρίως ο τελευταίος που από το άγχος του είχε ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος παραμένει στο σόου. Η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Άλεξ Μαντή.

Στο τέλος της βραδιάς έξι σπουδαστές βρέθηκαν στην σκηνή του House Of Fame, όπου η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους τρεις που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Αλεξάνδρα Κολαϊτη, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου κι η Αναστασία Μπίσυλα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση του σόου και θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή τους στην μουσική ακαδημία.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(6/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Mία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου, που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος
Αυτή είναι μια περίοδος έντονης δράσης για το ζώδιό σου, η οποία θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απρόσμενα γεγονότα έρχονται να φορτίσουν το τοπίο και να ερεθίσουν τη δυναμική σου πρόθεση για δράση. Μία ευχάριστη έκπληξη που θα ακολουθήσει, θα σε αποζημιώσει για την ταλαιπωρία. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μία πολύ θετική περίοδος για το ζώδιό σου, κατάλληλη για αναδιοργάνωση της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου, να εντοπίσεις τα θέλω σου και με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, να χαράξεις την πορεία που θα ακολουθήσεις από εδώ και πέρα.

Καρκίνος
Σήμερα, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αλλά προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Λέων
Σήμερα, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Νοιώθεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου, πολλά υποσχόμενο.

Παρθένος
Οι εμπειρίες που απέκτησες το τελευταίο διάστημα σού δημιουργούν τη διάθεση να κατακτήσεις το καλύτερο για τη ζωή σου. Οι ικανότητες και ο χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Η αναγνώριση έρχεται για το ζώδιό σου, και σου προσφέρει δικαίωση και ικανοποίηση. Κάποιες διαπραγματεύσεις χρειάζονται έλεγχο και προσοχή.

Ζυγός
Bλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η μέρα σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Σκορπιός
Το σημερινό Σάββατο θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου που σε επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις.

Τοξότης
Σήμερα, θα είναι κάπως δύσκολες και περίεργες οι καταστάσεις που σε περιμένουν κυρίως στα επαγγελματικά σου και εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Να ξέρεις ότι σε ωφελεί να βγάλεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γι’ αυτό μην διστάσεις να το κάνεις.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι και αν γίνει και οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που έχεις όσο καλύτερα γίνεται.

Υδροχόος
Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Ιχθύες
Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Η σημερινή όψη μέχρι το βράδυ επηρεάζει τη διάθεση σου, που θα είναι ανεβασμένη και θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

 

Περισσότερα

Lifestyle

Τι απαντά ο Πατρινός Κώστας Δόξας στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου έδωσε ο Πατρινός στην καταγωγή Κώστας Δόξας.

Η πρώην γυναίκα του γνωστού τραγουδιστή κατέθεσε μήνυση, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Δόξας είχε «επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά». Στη μήνυσή της, αναφέρει μάλιστα πολλά περιστατικά κατά τα οποία ο τραγουδιστής χειροδίκησε εναντίον της.

Σε κλοιό πανδημίας η χώρα
Με ανακοίνωσή του, ο μουσικός, που συμμετέχει φέτος στο YFSF στον ΑΝΤ1, εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του για όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα