Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Σε επιφυλακή για τον «Λέανδρο»-Επί ποδός Πολιτική Προστασία, ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική και στη Δυτική Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός αλλά και οι υπηρεσίες της Τ.Α. και της Δυτικής Ελλάδας για την κακοκαιρία «Λέανδρος», η οποία επέφερε ψυχρή εισβολή και πολλές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά.

Στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και τους Δήμους βρίσκονται σε επαγρύπνηση, μαζί με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική προκειμένου να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση που χρειαστεί ανάγκη.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι πυροσβεστικοί σταθμοί αλλά και η 6η ΕΜΑΚ είναι σε αυξημένη ετοιμότητα με το ειδικό ερπυστιοφόρο όχημα αλλά και την ορειβατική ομάδα για την αντιμετώπιση τυχόν συμβάντων που προκύψουν από την κακοκαιρία «Λέανδρος».

Η προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας κατά τις επόμενες ημέρες αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη

Ροή ειδήσεων

Advertisement