Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΙΟΠ: «Κάθε μορφή παρενόχλησης, δεν είναι ανεκτή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέση για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, πήρε το Δ.Σ. του ΙΟΠ το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως καμία μορφή κακοποίησης δεν είναι ανεκτή.

Η ανακοίνωση του ΙΟΠ: «Όλοι εμείς που έχουμε επενδύσει σε αυτό το άθλημα, που λέγεται ιστιοπλοΐα, δεν αγωνιζόμαστε μόνο για την αθλητική και κοινωνική καταξίωσή του στην περιοχή μας αλλά και για ένα άθλημα ελεύθερο από διακρίσεις και κάθε μορφής κακοποίηση, σεξουαλικής ή άλλης.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στέκεται απέναντι σε τέτοια φαινόμενα και στηρίζει με κάθε τρόπο τα πρόσωπα που έχουν πέσει θύματα τέτοιας συμπεριφοράς. Κάθε μορφή παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού, όπως και σε όλους τους χώρους, δεν είναι ανεκτές.
Η πρόληψη τέτοιων πράξεων αλλά και η προστασία των αθλητών και αθλητριών, όταν καταγγέλλουν τέτοια γεγονότα, πρέπει να αποτελεί μέλημα όλων μας.
Σε αυτό το πνεύμα, ενθαρρύνουμε την αποκάλυψη τέτοιων καταγγελιών, ώστε να καθαρίσουμε το άθλημα. Επιθυμούμε τη δρομολόγηση άμεσα των διαδικασιών απόδοσης της δικαιοσύνης μέσω των θεσμικών οργάνων που η Πολιτεία διαθέτει.
Από το Δ.Σ. του Ι.Ο. Πατρών».

 

Λοιπά Αθλήματα

Την Τετάρτη η πρώτη βουτιά της ΝΕΠ στο «Αν. Πεπανός»

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως ανακοίνωσε η ΝΕΠ, την Τετάρτη τελικά θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο «Αν. Πεπανός» αφού ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

 

Η ανακοίνωση: «Η μεγάλη ώρα έφτασε!

Από την Τετάρτη 3 Μαρτίου όλοι οι αθλούμενοι ηλικίας από 15 ετών και πάνω, σε πόλο και κολύμβηση, θα είναι σε θέση να προπονούνται και πάλι στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός”, φορώντας το σκουφάκι της ΝΕΠ.

Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ και μέσα από την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, γίνεται ένα ακόμη βήμα προς την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης.

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και το ωράριο των προπονήσεων.

Ήρθε η ώρα να κολυμπήσουμε ξανά!

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Με επιτυχία το webinar για τον αθλητισμό στην εποχή της πανδημία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εξέδωσε χθες ανακοίνωση για την επιτυχήμενη διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την ΓΝΩΜΗ, με τίτλο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από το τέρμα … στην εκκίνηση».

«Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναπτύχθηκε ένας σημαντικός διάλογος για τον αθλητισμό την περίοδο της πανδημίας και τα νέα δεδομένα που εισάγονται για την επανεκκίνηση των αθλημάτων.
Στην ημερίδα χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν δρομολογηθεί διάφορα σημαντικά έργα για την περιοχή μας , όπως αυτό του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» κ.ά.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Δημήτριος Νικολακόπουλος, οι οποίοι τόνισαν την στήριξη της Περιφέρειας στην αθλητισμό και πως εξετάζεται σχέδιο στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων της Περιφέρειας» ανέφερε η ανακοίνωση.

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα έργα-παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα έργα-παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας όπως ανακοίνωσε η Δ.Ε.

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος σε συνεργασία με τα μέλη της Διοίκησης δρομολογούν διαρκώς παρεμβάσεις που σαν στόχο έχουν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την προστασία των αθλητών.

Μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου των νέων αποδυτηρίων και των εγκαταστάσεων παροχής ζεστού νερού στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Δ. Τόφαλος”, άμεση ήταν η παρέμβαση που αφορούσε στην εισροή υδάτων από τις στέγες της αθλητικής εγκατάστασης «Κ. Πετρόπουλος».

Επίσης με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η συντήρηση και η επισκευή, καθώς και ο καθαρισμός του δαπέδου «τάραφλεξ» στην ίδια αθλητική εγκατάσταση.

«Οι εικόνες από το πριν και μετά αποτυπώνουν ξεκάθαρα το πόσο ουσιαστικά και αποτελεσματικά κινηθήκαμε , όχι φυσικά για να λάβουμε τα εύσημα, αλλά για να δηλώσουμε για άλλη μια φορά, ότι η διοίκηση ήρθε για δουλειά, πάντα σε συνεργασία με τους αθλητές και τα σωματεία της περιοχής μας» δήλωσε ο κ. Παπαδημάτος ο οποίος έχει αναλάβει τον πλήρη συντονισμό των διαδικασιών και πρωτοβουλιών για την υλοποίηση των έργων στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών και εξειδικευμένων τεχνικών της Επιτροπής Διοίκησης , όπως και των ομάδων που κάνουν χρήση του χώρου το δάπεδο (ταραφλεξ) της εγκατάστασης «Κ. Πετρόπουλος» πρέπει να συντηρείται τουλάχιστον 1 φορά ανά 2 χρόνια.

Πόσο μάλλον στη δική μας περίπτωση που είναι ακόμα πιο πολύ ταλαιπωρημένο.

Σε όλες τις κτιριακές δομές του ΠΕΑΚ ολοκληρώθηκαν, ή βρίσκονται σε εξέλιξη έργα που σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια και την υγιεινή των αθλητών, καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών. Συνεχίζουμε με όρεξη για δουλειά και ευθύνη απέναντι στην αθλητική οικογένεια της πόλης».

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα