Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(18/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως θα ασχοληθείς μόνο με τους ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής. Ο εκνευρισμός που θα σου προκαλέσουν οι άνθρωποι που δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα θα γίνει εμφανής, για αυτό προσπάθησε ούτως ή άλλως να κρατήσεις αποστάσεις.

Ταύρος
Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 θα συνειδητοποιήσεις πως αρκετές καταστάσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα πιο σημαντικές για εσένα. Βέβαια μαζί με αυτές είναι πιθανόν να αυξηθεί και η πίεση προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 όμως θα χρειαστούν κάποιες ημέρες μέχρι να δεις τη θετική επίδραση που θα έχει στη διάθεσή σου. Στις 20 και 21/1 λόγω των αστρολογικών συγκυριών που θα υπάρξουν θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν και σε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν ανατροπές σε πράγματα που θεωρούσες δεδομένα. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για λάθη, παρεξηγήσεις αλλά και εντάσεις.

Καρκίνος
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει στις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τα απωθημένα σου, τις ανησυχίες σου και να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Στις 20 και 21/1 μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και δεν αποκλείεται αυτό να ξεκινήσει από μία συζήτηση που θα έχεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Λέων
Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που αφενός δεν θα σου αφήσει χρόνο για τον εαυτό σου αφετέρου θα σε απομακρύνει και από αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε αφορά την καθημερινή και εργασιακή σου ρουτίνα. Βέβαια 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πιο απλές υποχρεώσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής, οι οποίες χρειάζονται ευελιξία και όχι εκνευρισμό.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα με ευκαιρίες, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Βέβαια μαζί με τις ευκαιρίες ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές ή ανατροπές καθώς στις 20 αλλά και στις 21/1 το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

 

Σκορπιός
Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου ή περισσότερο χρόνο μόνος σου, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Αυτή η εσωστρέφεια θα είναι πολύ βοηθητική για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σε ζητήματα που έχουν προτεραιότητα για εσένα, αλλά και τους επόμενους σου στόχους.

Τοξότης
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σε βάζει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις, να συναναστραφείς και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσει να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη τους για τα δικά σου ζητήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορείς να δεχτείς εύκολα μία διαφορετική γνώμη από τη δική σου!

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν αφενός τον οικονομικό τομέα αφετέρου τη δουλειά, η οποία θα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 ενισχύει τη δημιουργικότητα σου και φέρνει ιδέες οι οποίες αν υλοποιηθούν θα μπορούσαν να ωφελήσουν το ταμείο σου. Βέβαια αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή.

Υδροχόος
Στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και φωτίζει τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως θα υπάρξει μία ευκολία στο να κερδίζεις το ενδιαφέρον των άλλων και τελικά με κάποιο τρόπο να γίνεται το δικό σου. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι επίσης πως αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς στις 20 και στις 21 του μήνα η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιό σου σχηματίζει όψη τετραγώνου με την πολυαστρία στον Ταύρο.

Ιχθύες
Στις 20/1 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση σε οδηγεί να δεις προσεκτικά τα πράγματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα και να συνειδητοποιήσεις αν έχουν προκύψει λόγω ακατάλληλων κινήσεων κατά το παρελθόν ώστε να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις. Βέβαια αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς στις 20 και 21/1 θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δύσκολων όψεων μεταξύ της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου και στο ζώδιο του Ταύρου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement