Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λέανδρος: Στα «λευκά» η ορεινή Αχαΐα, ενώ παραμένει σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο «Λέανδρος» έφερε τα πρώτα χιόνια και στην Αχαΐα, ενώ σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ το κύμα κακοκαιρίας θα επιμένει και σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις, τον έντονο παγετό και τις ισχυρές βροχές.

Το χιόνι στα ορεινά του Νομού είναι πυκνό, ενώ στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων έφθασε το μισό μέτρο. Μάλιστα, με απόφαση του Δημάρχου Καλαβρύτων, Αθανάσιου Παπαδόπουλου τα Σχολεία της πρωτοβάθμια εκπαίδευσης, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Καλαβρύτων θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα και αύριο λόγω του χιονιά και του παγετού που επικρατεί.

ΣΤΟ «ΠΟΔΙ» Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η Πολιτική Προστασία που στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου βρισκόταν επί ποδός πραγματοποιώντας συνεχώς καθαρισμό στους δρόμους θα παραμείνει σε επιφυλακή, προκειμένου να μην αποκλειστεί ούτε ένα χωριό.
Να σημειωθεί ότι πάρα τις έντονες χιονοπτώσεις το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο έμεινε ανοικτό χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στους Δήμους, ενώ χθες παρά τις απαγορεύσεις αρκετοί Πατρινοί βρέθηκαν στις ορεινές περιοχές για να απολαύσουν το χιόνι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement