Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Παπαθανάσης: Να τηρήσουμε τα μέτρα και τους κανόνες, ώστε να έχουμε διάρκεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα θετικά της επανεκκίνησης της αγοράς ανέφερε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αγορά, τονίζοντας ότι «θα κινηθεί ομαλά είμαστε σε εκπτωτική περίοδο, θέλουμε τον τζίρο θέλουμε και την εμπιστοσύνη πολιτείας πολιτών».

«Στέλνουμε των κωδικό 2 για τα καταστήματα φοράμε πάντα μάσκα και τηρούμε παντού τις αποστάσεις», υπογράμμισε ο κ. Παπαθανάσης. Τόνισε επίσης, ότι η διάρκεια αγορών είναι οι 2 ώρες, εξαιρούνται όμως τα κομμωτηρία όπου δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός αλλά, γίνονται αυστηρά με ραντεβού.

Για όπου λειτουργούν κανονικά τα κατασταστήματα ο κ. Παπαθανάσης κάλεσε τους πολίτες αλλά και τους επιχειρηματίες «να τηρήσουμε τα μέτρα και τους κανόνες, ώστε να έχουμε διάρκεια και να προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα, να ανοίξουν και τα υπόλοιπα καταστήματα».

Σε κατάστημα έως 100 τ.μ. πρέπει να είναι 4 πελάτες, χρειάζεται η απόλυτη συνεργασία. «Στην είσοδο των καταστημάτων είναι αναρτημένο το εμβαδόν του καταστήματος και πόσα άτομα επιτρέπονται». Για τα εμπορικά πολυκαταστήματα, τόνισε ότι «υποχρεούνται να εποπτεύουν το κατάστημα στις εισόδους, να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το εμπορικό κέντρο πόσα άτομα είναι εντός».

Ροή ειδήσεων

Advertisement