Connect with us

Βόλεϊ

Καράβολας: «Εμείς προτείνουμε να γίνει ένας γύρος»

Published

on

Σε ό,τι αφορά την Α2 Εθνική βολεϊ όπου η Πάτρα έχει τρεις ομάδες, η τελευταία πηγαίνει όπως είναι λογικό πιο πίσω και πολύ δύσκολα θα μπορούμε να δούμε δράση πριν από τον Μάρτιο και εδώ τίθεται ένα ερώτημα αν και κατά ποσό προλαβαίνουμε χρονικά να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.


Η «Γ» μίλησε χθες με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών, Χρήστο Καράβολα από τον οποίο ζήτησε ένα σχόλιο για το αν υπάρχουν οι προϋπόθεσεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών.
«Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα διακοπής θα χρειαστούμε αρκετό καιρό προπονήσεων για να ξαναφτιάξουμε την ομάδα από την αρχή, όμως έστω και έτσι, μακάρι να μας αφήσουν να παίξουμε» είπε αρχικά ο Χρήστος Καράβολας, ο οποίος κατέθεσε και μια πρόταση: «Εμείς προτείνουμε να γίνει μόνο ένας γύρος στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια χιαστί αγώνες για να γίνει ο πρωταθλητής και αυτό για δύο λόγους. Αφενός επειδή πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα για να μην χαθούν τα παιδιά από το άθλημα και αφετέρου για το οικονομικό κομμάτι ώστε να μπορούν τα σωματεία να καλύψουν τα μοριακά τεστ για τα παιχνίδια ενός γύρου.
Φυσικά πρέπει να γίνουν πάση θυσία και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα γιατί ειδάλλως θα έχουν τα παιδιά δύο χρόνια να αγωνιστούν και αυτό θα είναι πολύ άσχημο για το μέλλον του αθλήματος».
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement