Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πατρινό Καρναβάλι 2021:Η αρχή έγινε από τους καρναβαλιστές

Αύριο οι ανακοινώσεις από Πελετίδη και Κουρή για τον σχεδιασμό της φετινής διοργάνωσης

Published

on

Οι καρναβαλιστές έκαναν την αρχή με το μεγάλο διαδικτυακό πάρτι ενώ υπόσχονται ακόμη πιο συναρπαστική συνέχεια προτρέποντας τους Πατρινούς να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στολίζοντας τις μπαλκόνια ή τις αυλές των σπιτιών τους. Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή θα παραχωρήσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη κατά την οποία θα ανακοινώσουν τον προγραμματισμό των δράσεων του φετινού Καρναβαλιού που λόγω του κορωνοϊού θα είναι διαφορετικό.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ…
Πάντως οι καρναβαλιστές που φαίνεται να ακολουθούν μία… ανεξάρτητη πορεία σε πρόσκλησή τους για τη νέα δράση που ετοιμάζουν αναφέρουν πως «ακούσατε-ακούσατε-Σε όλη την Πάτρα την μεγάλη-Κάθε μπαλκόνι θέα έχει άλλη-Αρακάς, κουκιά, ρεβύθια στόλισε το με πλουμήδια- Άνηθος, σπανάκι, ρύζι Καρναβαλι να θυμίζει!!!
Στολίζουμε Καρναβαλικά τα μπαλκόνια μας!
Στολίζουμε τα τετραγωνικά ελευθερίας που μας έχει αφήσει η πραγματικότητα της ζωής.
Με ότι στοιχεία, χρώματα και υλικά φανταστούμε.
Αφού είμαστε έτοιμοι, στέλνουμε με μήνυμα την ακριβή διεύθυνση του μπαλκονιού μαζί με μια φωτογραφία του, στη σελίδα μας και από όλα τα μπαλκόνια θα περάσει drone που θα τα απαθανατίσει και έτσι θα δημιουργήσουμε ένα βίντεο που θα εμφανίζονται όλα, ένα βίντεο που μπορεί να είναι διαρκείας λίγων λεπτών ή πολλών ωρών, ανάλογα τις συμμετοχές μας.
Ξεκινάμε από σήμερα και μέχρι και την Τσικνοπέμπτη!».
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Εξ άλλου από χθες και σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας που ισχύει λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν τις αριθμημένες και συλλεκτικές μάσκες προστασίας με τα ειδικά διακριτικά σήματα του Πατρινού Καρναβαλιού από το καρναβαλικό περίπτερο στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Οι ώρες λειτουργίας του καρναβαλικού περίπτερου είναι καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) 9.00-14.00.
Το Πατρινό Καρναβάλι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, παραμένει ενεργό και προσαρμόζεται στις τρέχουσες συνθήκες δηλώνοντας την παρουσία του στην καθημερινότητα και στις δραστηριότητές μας στους χώρους εργασίας και στις απαραίτητες μετακινήσεις μας.
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ INSTAGRAM
Επίσης, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής και με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και προώθηση του Πατρινού Καρναβαλιού, η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας προχώρησε στην δημιουργία του επίσημου λογαριασμού της στο instagram.
Θα μας βρείτε στην διεύθυνση https://www.instagram.com/carnivalpatras.gr/ ( @carnivalpatras.gr ). Εκεί θα βρείτε τα τελευταία νέα, φωτογραφικό υλικό, παιχνίδια και όχι μόνο! Προσοχή ο λογαριασμός αυτός είναι ο μόνος επίσημος λογαριασμός του Πατρινού Καρναβαλιού! Και μην ξεχνάτε για τις δικές σας στιγμές στο Πατρινό Καρναβάλι να χρησιμοποιείτε τα hashtag #carnivalpatras #patrinokarnavali #carnivalpatras2021 #patrinokarnavali2021

Ροή ειδήσεων

Advertisement