Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή παίζει σήμερα (15.00) στη Ρόδο με Διαγόρα και θέλει νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αν και ακόμα είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Παναχαϊκής σήμερα το μεσημέρι (15.00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Διαγόρα Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 και θέλει πάση θυσία να πάρει την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Η πατρινή ομάδα θέλει για πολλούς λόγους το «τρίποντο», σίγουρα για ψυχολογικούς αλλά και για βαθμολογικούς λόγους αφού ακόμα και με ισοπαλία μένει λιγάκι μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.
Βέβαια με εμφάνιση ανάλογη στο β΄ ημίχρονο οι κοκκινόμαυροι δεν μπορούν να περιμένουν πολλά πράγματα και ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος έχει μιλήσει στους παίκτες του και τους έχει ζητήσει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ Η 11ΑΔΑ
Με βάση τις δοκιμές που έγιναν στις τελευταίες προπονήσεις ο Νίκος Παπαδόπουλος λέγεται πως ετοιμάζει «λίφτινγκ» στη αρχική 11άδα ενόψει του ημερινού αγώνα.
Οι αλλαγές αναμένεται να είναι 3 ίσως και 4 αφού ορισμένοι παίκτες δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα με την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και από την άλλη και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να αλλάξει διάφορα πράγματα ωστόσο δεν υπάρχει και τίποτα δεδομένο.
Βέβαια η αποστολή της Παναχαϊκής μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Διαγόρας Ρόδου μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία αλλά έχει φτιάξει ένα αξιόλογο σύνολο και ειδικά μέσα στην έδρα του θα επιδιώξει να φτάσει στη νίκη όποτε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.
ΜΕ 21 ΑΤΟΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε τις τελευταίες του δοκιμές σε πρόσωπα και πράγματα.
Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η κοκκινόμαυρη αποστολή η οποία αποτελείται από 21 παίκτες. 3 από αυτούς θα κοπούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Σε σχέση με το ματς στα Τρίκαλα είναι εκτός ο Παπαδόπουλος και έχουν μπει μέσα για πρώτη φορά οι νεαροί Μπελεζάκης και Σκεπετάρης.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής: Μένκα, Σούλη, Μαρκοπουλιώτη, Πατάπη, Πάνο, Πλιάτσικα, Larrea, Μπελεζάκη, Αποστολόπουλο, Σταμόπουλο, Bruce, Μουστακόπουλο, Αργυρόπουλο, Γιούση, Ανάκογλου, Σκεπετάρη, Cerruti, Αραβίδη, Batrovic, Κουσκουνά και Μασούρα.
Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός διευθυντής Απόστολος Βεντουρής με την αποστολή να αναχωρεί το μεσημέρι από την Πάτρα για το «Ελ. Βενιζέλος» από όπου «πέταξε» για τη Ρόδο όπου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο.
• Το παιχνίδι Διαγόρας Ρόδου-Παναχαϊκή θα σφυρίξει ο Αλ. Τσαμούρης (Πειραιά) με βοηθούς τους Κορωνά (Πειραιά) και Παγουρτζή (Πειραιά), ενώ 4ος ορίστηκε ο Πουλόπουλος (Πειραιά).
• Το σημερινό παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά ραδιοφωνικά από τον Σπορ FM Πάτρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement