Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αγωνίζεται σήμερα (17.00) κόντρα στο ισχυρό Λαύριο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Νέα επικίνδυνη έξοδο, την 2η κατά σειρά θα επιχειρήσει σήμερα η ομάδα του Προμηθέα η οποία το απόγευμα (17.00-ΕΡΤ sports) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Basket league και στόχος της είναι να πάρει μια ακόμα νίκη.

Η πατρινή ομάδα βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», είναι ανεβασμένη ψυχολογικά από την σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και αυτό που θέλει είναι να πάρει το διπλό και σήμερα για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που θα φέρει και την ομάδα αρκετά ψηλά στη βαθμολογία.
Το Λαύριο κατά γενική ομολογία το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ καλό μπάσκετ και έχει από τις πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα όμως αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Μάκη Γιατρά και τους παίκτες του.
ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»
Ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς μίλησε χθες στη «Γ» και ανέφερε: «Παίζουμε με μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη αυτό το διάστημα και το έχουν δείξει τα αποτελέσματα.
Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι τη νίκη για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».
ΜΕ ΕΒΑΝΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου έγιναν και οι τελικές δοκιμές από το τεχνικό τιμ.
Μετά την προπόνηση η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα και σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Τζεγουιν Εβανς που θα κάνει το ντεμπούτο του.
Βέβαια επειδή ο Αμερικανός έχει κάνει μόλις 3 προπονήσεις με τη νέα του ομάδα δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί και θα εξαρτηθεί από τον Μάκη Γιατρά αν και πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει.
• Το σημερινό παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Π. Παπαπέτρου-Σταματόπουλος-Ανδρικόπουλος (Ντίνος).

Ροή ειδήσεων

Advertisement