Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

28 φιάλες αίματος προσφορά στον συνάνθρωπο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων Πατρών (Μπεγουλάκι) συμμετείχε, για μια ακόμη φορά, σε δράση κοινωνικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία μπορεί να επιφέρει θετιικά αποτελέσματα.

Η Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Μύλων Πατρών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος, με τη συγκέντρωση 28 μονάδων αίματος, απέδειξαν ότι η αξία της προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα είναι η δύναμη, η πίστη και η αγάπη για το συνάνθρωπό μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος απευθύνει ολόθερμες ευχαριστίες στο σύνολο των αιμοδοτών και κυρίως στους νέους, που προσήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Μύλων Πατρών και υπό τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης.
«Οφείλουμε ένα «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, Ανδρέα Μανωλόπουλο, στον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας, Νίκο Κωστή και Μαρία Κανελλοπούλου αντίστοιχα, καθώς και στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιου του Ιερού Ναού για την αμέριστη συμπαράστασή τους, επισφραγίζοντας τη ρήση «Η ισχύς εν τη ενώσει» και το σύνθημά μας «Ας είσαι εκεί… Δίνεις αίμα, σώζεις μια ζωή… για όποτε χρειαστεί!». Υγεία και καλή λευτεριά σε όλους, με «κορωνίδα» την κορυφαία πράξη προσφοράς, κάνοντας τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement