Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Στο Καπιτώλιο για την ορκωμοσία Μπάιντεν

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για την Αμερική καθώς ο Τζο Μπάιντεν ορκίζεται ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε μία εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Ωστόσο, ακόμη κι έτσι, η ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη θα έχει τη δική της λάμψη, αφού πρόκειται να ακολουθήσει ένα φαντασμαγορικό σόου, με διάσημους καλλιτέχνες να δίνουν τον παλμό. Ανάμεσά τους και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία είναι ήδη στην Ουάσινγκτον και προετοιμάζεται για τη σημερινή εμφάνισή της.

Ωστόσο, φροντίζει να δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους μικρές δόσεις, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το Καπιτώλιο, όπου κάνει τις πρόβες της.

Να υπενθυμίσουμε πως εκτός της Λόπεζ, θα εμφανισθεί και η Lady Gaga η οποία κατά την ορκωμοσία θα ψάλλει τον εθνικό ύμνο. Μόλις ολοκληρωθεί η τελετή, ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις θα απευθυνθούν στο έθνος σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον ηθοποιό Τομ Χανκς, η οποία θα ξεκινήσει στις 20.30 το βράδυ και θα μεταδοθεί από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα. Μάλιστα, η εμφάνιση αρκετών αστέρων στην τελετή φέρεται να έχει προκαλέσει την οργή του Ντόλαντ Τραμπ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement