Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
Connect with us

Ελλάδα

Εξομολόγηση ψυχής από την Σοφία Μπεκατώρου: Γιατί μπήκα στο δωμάτιο και γιατί μίλησα τώρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Ολυμπιονίκης μας η οποία άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν και άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού η κακοποίησης συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τα όσα βίωσε και για το πως αισθάνθηκε η ίδια θάβοντας μέσα της για χρόνια αυτή την τόσο τραυματική εμπειρία που έζησε στα 21 της χρόνια στην Ισπανία. Δίνει απαντήσεις σε όσους την αμφισβήτησαν και περιγράφει την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία η ίδια εγκλωβίστηκε νομίζοντας ότι δεν θα την πιστέψει κανείς και πως στο τέλος η ίδια θα έβγαινε κατηγορούμενη.

Η Σοφία Μπεκατώρου θέλησε να μιλήσει χωρίς να την διακόψει κανείς και να βγάλει από μέσα της όλα όσα βίωσε στα χέρια αυτού του ανθρώπου αλλά και όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι να νιώσει έτοιμη να μιλήσει.

Η αποστολή στην Ισπανία και η πατρική φιγούρα
«Ήταν μια αποστολή στην Ισπανία στην οποία για πρώτη φορά είχαμε μαζί μας έναν παράγοντα της ομοσπονδίας. Τότε είχαμε μεγάλο πόλεμο με την ομοσπονδία και μας είχαν πολεμήσει πολύ», λέει. Και συνεχίζει: «Εμένα μου είχαν επιτεθεί μου έλεγαν ότι είμαι ένα τίποτα, ότι δεν περιμένουν καμία διάκριση και ότι δεν περίμεναν τίποτα από εμένα. Αγνοώντας το όλο αυτό συνεχίζαμε με την Αιμιλία κανονικά την δουλειά μας. Ήταν ένας παράγοντας που ήταν πιο φιλικός σε αυτόν είχαμε στρέψει όλες μας τις ελπίδες και πιστεύαμε ότι θα διεκδικήσει τα δικαιώματά μας. Κάθε φορά που πηγαίναμε στην ομοσπονδία διαπραγματευόμασταν. Μέχρι τότε νομίζαμε ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν με το μέρος μας. Ήταν ο μοναδικός που φαινόταν ότι δεν ήταν κακοπροαίρετος. Αναπτύχθηκε μια φιλική σχέση και όταν είχαμε προβλήματα με την Αιμιλία μιλούσαμε μαζί του. Αυτός μίλαγε στον πρόεδρο για εμάς. Όταν λοιπόν ακούσαμε ότι θα είναι μαζί μας χαρήκαμε».

Το φιλί και η πρόσκληση στο δωμάτιο
«Η πρόκριση δεν πήγε όπως περιμέναμε. Δεν φέραμε κάποιο μετάλλιο όμως και τα δυο σκάφη καταλάβαμε την 5η θέση και έτσι είμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε την πρόκριση. Για μένα θα ήταν η πρώτη συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα και ήμουν η πιο μικρή της ομάδας», συνεχίζει η κα Μπεκατώρου. «Την τελευταία ημέρα αποφασίσαμε να βγούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και όταν έφτασε η ώρα να γυρίσουμε πίσω γυρίσαμε ανά δυο. Εμείς με τον παράγοντα μείναμε τελευταίοι και μιλάγαμε. Εγώ ούσα ενθουσιασμένη περίμενα πως και πως να μοιραστώ τις εμπειρίες και να πω για τους Ολυμπιακούς που θα πήγαινα στο Σίδνεϊ. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο γύρισε και με φίλησε. Έμεινα έκπληκτη. Απομακρύνθηκα από κοντά του. Ο ένας στο ένα πεζοδρόμιο και ο άλλος στο άλλο. Συνεχίσαμε προς το κοινό μας ξενοδοχείο. Μέσα στο ασανσέρ σταματήσαμε στον δικό του όροφο (το δικό μας δωμάτιο ήταν πιο πάνω) και μου είπε να πάω στο δωμάτιό του. Του είπα “δεν υπάρχει λόγος” και μου είπε “έλα δυο λεπτά να σου μιλήσω. Φοβάσαι;” Και σκέφτηκα ότι δεν ήμουν κανένα κοριτσάκι και πήγα. Αρχικά μιλούσαμε για τους αγώνες και σιγά σιγά άρχισε να με πλησιάζει. Με τα πολλά άρχισε να απλώνει τα χέρια του παραπάνω και με έριξε στο κρεβάτι. Του είπα ότι δεν θέλω και δεν υπάρχει συναίνεση. Όταν εγώ αγρίευα εκείνος σταμάταγε. Όταν σηκώθηκα να φύγω μου είπε “που πας τώρα;” Και του είπα “δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σου λέω ότι δεν θέλω;” Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τον σπάσω στο ξύλο αλλά σκέφτηκα ότι έχει μεγάλη δύναμη στην ομοσπονδία. Όταν τελείωσε συνειδητοποίησα ότι με είχε βιάσει και πως ότι κι αν του είπα εκείνος δεν σταμάτησε και πως ακόμα και αν του είπα ότι δεν ήθελα την συνεύρεση εκείνος δεν σταμάτησε.

Έφυγα, ανέβηκα στο δωμάτιό μου. Η συναθλήτριά μου κοιμόταν. Έκανα μπάνιο και ήθελα να βγάλω όλη μου την σάρκα από επάνω μου. Ένιωθα θυμωμένη και αδικημένη που δεν είχα βάλει τις φωνές. Αυτό είχε γίνει όμως.

Ζήτησε να με συναντήσει – «Πως μπόρεσες να το κάνεις;»

«Είχαν τελειώσει οι αγώνες και γυρίσαμε πίσω. Όταν όλο αυτό τελείωσε και περνούσαν οι μέρες τόσο χειρότερα ένιωθα. Είχα μια σχέση τότε και το μοιράστηκα με τον σύντροφό μου. Ήθελε να αντιδράσει να πάει να τσακωθεί. δεν τον άφησα. Ήταν και εκείνος αθλητής και ποιος θα με πίστευε.

Κάθε φορά που ξεκινούσε η προετοιμασία ένιωθα εγκλωβισμένη και του είπα μην μιλήσεις και εκείνος το δέχτηκε. Ο παράγοντας στις 2 εβδομάδες ήθελε να με συναντήσει. Είχε καταλάβει ότι ήμουν εξοργισμένη και θα μίλαγα. Του είπα ότι μετά από αυτό που έκανες δεν σε εμπιστεύομαι καθόλου. Μιλήσαμε έξω από τα Αστέρια στην παραλιακή στην Γλυφάδα και μπαίνοντας το αυτοκίνητο προσπαθούσε να δει πως εγώ το έχω πάρει και τι θα έκανα.

Το πρώτο που τον ρώτησα ήταν “πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Θα μπορούσες να ήσουν πατέρας μου”. Φαντάζεσαι να το έκανε αυτό κάποιος στο παιδί σου; Κατάλαβε ότι είχα συνειδητοποιήσει τον βιασμό. Προσπαθούσε να μου δείξει ότι θα με αφήσει να ηρεμήσω. Του είπα ότι δεν θέλω να με ξαναενοχλήσει ποτέ και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο και τον απείλησα ότι αν τολμήσει να με ξαναπλησιάσει θα τον καταγγείλω. Από τότε δεν μιλήσαμε ποτέ ξανά γι’ αυτό το θέμα.

Συνεχίζοντας την συγκλονιστική της εξομολόγηση η Σοφία Μπεκατώρου λέει: «Ήταν εκπρόσωπος εθνικών ομάδων και έπρεπε να διαπραγματευόμαστε μ’ αυτόν. Την στιγμή του βιασμού στην Ισπανία έχασα ότι εκτίμηση είχαν για τον εαυτό μου γιατί δεν μπορούσα να συγχωρήσω στον εαυτό μου ότι δεν φώναξα ότι δεν τον χτύπησα. Κατάλαβα ότι ή έπρεπε να μιλήσω και να ελευθερώσω την ψυχή μου ή να καταστρέψω το όνειρό μου. Ήταν όνειρο δικό μου και της Αιμιλίας και έτσι αποφάσισα να θάψω το περιστατικό και να κάνω ότι δεν υπήρχε».

Περνούσε ο χρόνος και αυτό «φούντωνε» μέσα μου
Στο πέρασμα του χρόνου λέει η Σοφία Μπεκατώρου αυτό φούντωνε. Ερχόταν στον ύπνο μου και η συμπεριφορά μου ήταν επιθετική και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Αυτό όταν πέρασε εκείνος άρχισε να είναι πιο επιθετικός. Έβλεπε ότι τον αγνοούσα και ήμουν απόμακρη.

Σε κάθε προσπάθειά μου να διεκδικήσω πράγματα εκείνος με απαξίωνε και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας αγωνιζόμουν με άλλες δυο συναθλήτριες και είχαμε πόλεμο. Με είχαν προειδοποιήσει ότι θα μας σαμποράτανε θα στήνανε αγώνες και είχα κάνει καταγγελίες αλλά ποτέ δεν δικαιώθηκα. Ξαφνικά εξαφανιζόντουσαν επιτροπές και χαρτιά και κατάλαβα ότι όλη αυτή η ιστορία και το περιβάλλον της ιστιοπλοϊας είναι μια κλίκα.

Κράτησα μια σταθερή απόσταση από την Ομοσπονδία.Τότε δεν ήμουν παντρεμένη αλλά το 2005 με τον μετέπειτα άνδρα μου αναπτύχθηκε μια τρυφερή σχέση και ήταν ο πρώτος μετά τον άνθρωπο με τον οποίο το είχα μοιραστεί για πρώτη φορά το 1998 με τον οποίο το συζήτησα.

Όταν άκουσε για τον βιασμό δεν το πίστευε και έμεινε έκπληκτος πως μια τόσο φιλική φιγούρα είχε διαπράξει ένα έγκλημα. Όταν το μοιράστηκα μαζί του τα συναισθήματά του μου προκάλεσαν μια δυσφορία. Με ρώτησε γιατί δεν το είπα και αν υπάρχει μάρτυρας και αυτά με έκαναν να νιώσω ανασφάλεια. “Και πως θα το αποδείξεις;” μου είπε.

Μου είπε επίσης ότι μπορεί να μου κάνει αγωγή. Ένιωθα θυμωμένη και εγκλωβισμένη. Να έχεις πέσει θύμα βιασμού και κανείς να μην σε πιστεύει. Κατάλαβα ότι δεν είχα κάνει την σωστή κίνηση και δεν είχα μιλήσει τότε.

Μίλησα για το θέμα αυτό στα χρόνια που περνούσαν σε φίλους και συναθλητές και στην ψυχοθεραπεύτριά μου. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μιλώντας τους όλοι είχαν να διηγηθούν μια ιστορία όχι τόσο τραυματική σαν την δική μου. Με την αγωγή που κατατέθηκε κατάλαβα ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσω. Πήγα ως μάρτυρας και είπα για τον βιασμό και είπα το όνομα του παράγοντα. Μπορεί αυτή η μάχη να ήταν έξω από το νερό αλλά θα εξυγίαινε τον ελληνικό αθλητισμό. Πέρασε ο καιρός και παρακολούθησα στο ίντερνετ μια συζήτηση στο Ίδρυμα Ωνάση για τον εκφοβισμό και τον σεξισμό. Αυτό με έκανε να ξαναθυμηθώ τον δικό μου βιασμό, και μια περίπτωση όπου τυχαία κάποιος γονέας μου είπε όταν του είπα ότι κάνω ιστιοπλοΐα αν ξέρω τον ταδε που ήταν και ο βιαστής μου. Μου είπε «ποιος αυτός που την πέφτει σε 15χρονα;» Τότε κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος χωρίς καμία συνέπεια. Αποφάσισα να γράψω ένα σχόλιο στα social media ότι κι εγώ έχω υποστεί βιασμό και καταλαβαίνω απόλυτα τα θύματα και δεν είναι εύκολο να βγεις και να μιλήσεις.

Τότε χτύπησε το τηλέφωνο από το Marie Claire. Ο λόγος που βγήκα να το πω τώρα ήταν ότι ένιωθα έτοιμη. Το μοιράστηκα με τα παιδιά μου. Το έκανα για να βοιηθήσω να μπει ένα όριο και για τις γυναίκες και για τους άνδρες, Δεν μπλέκουμε το φλερτ με τον βιασμό. Γυναίκα είμαι και ξέρω που είναι το όριο. Αυτό είναι ένα πράγμα που δεν ήθελα να ξανασυμβεί σε κανέναν».

Δείτε όλη την συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου

 

Ελλάδα

Λουτράκι: Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας αστυνομικός στο Λουτράκι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου της αστυνομίας περίπου στις 8 το πρωί. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο τραυματίας αστυνομικός εισήχθη στο χειρουργείο. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: korinthostv.gr

Περισσότερα

Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση για την αίτηση ακυρότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου που καλείται να κρίνει την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας την οποία έχει καταθέσει, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η συνεδρίαση των δικαστών είναι σε εξέλιξη και σε κάθε περίπτωση η απόφαση θα καθορίσει την εξέλιξη της υπόθεσης. Και αυτό γιατί αν το αίτημα γίνει δεκτό ο κατηγορούμενος θα αφεθεί ελεύθερος και η δικογραφία θα επιστραφεί στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα.

Στην περίπτωση που το αίτημα δεν γίνει δεκτό τότε ανοίγει ο δρόμος για την απολογία του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι.

Περισσότερα

Ελλάδα

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 για το επίδομα παιδιού έτους 2021 άνοιξε σήμερα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, παρόλο που δεν έχουν υποβάλει τη φετινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2020 (έντυπο Ε1), θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Για τη χορήγηση της δόσης του Α’ διμήνου 2021 θα ληφθούν υπόψη τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2019.

Για όσους υποβάλλουν νέα αίτηση, η πρώτη δόση του 2021 θα καταβληθεί την 31η Μαρτίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, όπως έχει, πλέον, καθιερωθεί για την καταβολή των επιδομάτων, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Στη συνέχεια, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία κατά την οποία η πλατφόρμα θα κλείσει, προκειμένου να προχωρήσει η επεξεργασία των στοιχείων.

Το δικαιούμενο ποσό του επιδόματος παιδιού θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν στο Α21 του 2021 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που είχαν οι δικαιούχοι το φορολογικό έτος 2019.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις Α21 για το επίδομα παιδιού 2021 έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλονται μέχρι τη 15η Ιανουαρίου 2022 και τα δικαιούμενα ποσά θα καταβάλλονται αναδρομικά με την πρώτη πληρωμή, που θα γίνεται μετά την έγκριση της αίτησης.

Μετά την υποβολή φορολογικής δήλωσης τρέχοντος έτους ή τροποποιητικής αυτής, το ποσό του επιδόματος επανυπολογίζεται με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή της αίτησης Α21.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος έλαβε διαφορετικό ποσό επιδόματος από αυτό που δικαιούται, τότε αυτό συμψηφίζεται αυτεπάγγελτα με το ποσό των επόμενων πληρωμών.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει, μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών, τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησης Α21, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα:

  • Οι ΑΜΚΑ όλων των μελών της οικογένειας, που καταχωρούνται στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (Α21), πρέπει να είναι έγκυροι. (Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού ελέγχου και στο http://www.amka.gr/).
  • Οι φοιτητές των ΑΕΙ-ΤΕΙ και λοιπών Σχολών Δημοσίου πρέπει να έχουν φοιτητικές ταυτότητες (πάσο) σε ισχύ.
  • Οι φοιτητές που μετεγράφησαν εντός του 2021 πρέπει να έχουν επιπλέον διαθέσιμο τον αριθμό της ακαδημαϊκής ταυτότητας που είχαν πριν από τη μεταγραφή τους. Σε περίπτωση που αυτός δεν είναι διαθέσιμος, θα κληθούν να επισυνάψουν ηλεκτρονικά στο Α21 βεβαίωση πρώτης εγγραφής.
  • Οι αλλοδαποί πολίτες ή ομογενείς, που διαθέτουν Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, πρέπει, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης Α21, να έχουν σε ισχύ άδειες διαμονής στην Ελλάδα. Εάν οι άδειες διαμονής δεν διασταυρώνονται ηλεκτρονικά, θα τους ζητηθεί να τις επισυνάψουν ηλεκτρονικά.
  • Για τα εξαρτώμενα τέκνα που το έτος 2021 είναι 19 ετών (έτος γέννησης 2002) και είναι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (γυμνάσια, λύκεια ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, κ.λπ.), οι δικαιούχοι πρέπει να καταχωρούν στα σχετικά πεδία της αίτησης τον Αριθμό Μητρώου μαθητή, καθώς και τον Αριθμό Μμητρώου του σχολείου που φοιτά. Στις περιπτώσεις που τα δηλωθέντα στοιχεία δεν διασταυρώνονται ως προς την ακρίβειά τους, θα τους ζητηθεί η ηλεκτρονική επισύναψη πρόσφατης (έκδοση εντός του 2021) βεβαίωσης σπουδών στην αίτηση Α21.
  • Τα εξαρτώμενα τέκνα άνω των 18 που είναι σπουδαστές των ΙΕΚ (ιδιωτικών-δημοσίων), των κολεγίων ή σπουδαστές της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης που δεν έχουν ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο), όπως οι σχολές θεάτρου, χορού, κ.λπ. ή φοιτητές των αναγνωρισμένων ιδρυμάτων του εξωτερικού ή μαθητές του μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ, πρέπει να έχουν πρόσφατες βεβαιώσεις σπουδών (να έχουν εκδοθεί εντός του 2021) από τις σχολές φοίτησής τους. Στις περιπτώσεις που τα δηλωθέντα στοιχεία δεν διασταυρώνονται ως προς την ακρίβεια τους, θα τους ζητηθεί η ηλεκτρονική επισύναψη ή καταχώρηση στοιχείων της βεβαίωσης στην αίτηση Α21. Οι βεβαιώσεις ιδρυμάτων του εξωτερικού πρέπει να είναι νομίμως μεταφρασμένες.
  • Στις περιπτώσεις εν διαστάσει γονέων που διεκδικούν και οι δύο για τα ίδια εξαρτώμενα τέκνα το επίδομα παιδιού είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική επισύναψη της δικαστικής απόφασης ή τυχόν ιδιωτικού συμφωνητικού ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων ή υπεύθυνης δήλωσης του άλλου γονέα ή ηλεκτρονική συναίνεση του άλλου συζύγου. Στις περιπτώσεις των διαζευγμένων γονέων είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική επισύναψη της δικαστικής απόφασης ανάθεσης επιμέλειας.
  • Στις αιτήσεις που υπάρχουν επισυναπτόμενα, η έγκριση γίνεται μετά τον έλεγχο των επισυναπτόμενων δικαιολογητικών από υπαλλήλους του ΟΠΕΚΑ και, στη συνέχεια, ακολουθεί η πληρωμή.
  • Πριν από κάθε πληρωμή γίνεται επανέλεγχος των εισοδημάτων με βάση τις τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 όλων των μελών της οικογένειας που συμμετέχουν στο Α21 και το επίδομα επανυπολογίζεται.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα