Connect with us

Lifestyle

Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η εκθαμβωτική Lady Gaga και τα ελληνικά σκουλαρίκια της Amanda Gorman

Published

on

Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία Τζο Μπάιντεν ως 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και ολόκληρος ο πλανήτης κινείται στους ρυθμούς της ιστορικής αυτής ημέρες για τη χώρα.

Η Μελάνια Τραμπ ως πρώην Πρώτη Κυρία και η Τζιλ Μπάιντεν ως η νέα Πρώτη Κυρία της Αμερικής βρέθηκαν στο μικροσκόπιο καθώς πολλοί προσπάθησαν να βρούνε τους συμβολισμούς πίσω από τις εμφανίσεις τους την Τετάρτη.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις «έκλεψε» και μία άλλη κυρία για την οποία όλοι σήμερα κάνουν διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία. Ο λόγος για τη Lady Gaga, η οποία καθήλωσε ερμηνεύοντας τον εθνικό ύμνο. Αλλά η διάσημη τραγουδίστρια σχολιάζεται κολακευτικά και για τη στιλιστική της επιλογή.

Για την ορκωμοσία, λοιπόν, επέλεξε μία εντυπωσιακή δημιουργία υψηλής ραπτικής σε μπλε και κόκκινο χρώμα που φέρει την υπογραφή του Daniel Roseberry του οίκου Schiaparelli. Από τον ίδιο οίκο ήταν και η καρφίτσα στο πέτο της: ένα μεγάλο χρυσό πουλί με ένα κλαδί στο στόμα που συμβολίζει την ειρήνη.

Ιδιαίτερα κολακευτικά είναι τα σχόλια και για τη νεαρή ποιήτρια Amanda Gorman, για την οποία «προβλέπουν» πως μετά από κάποια χρόνια θα είναι η… επόμενη Πρόεδρος της Αμερικής. Μέχρι τότε – και αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις – η 24χρονη ποιήτρια συγκινεί πάντα με το λόγο της, όπως συνέβη και στην ορκωμοσία Μπάιντεν.

Βέβαια, η κομψή της εμφάνιση είχε άρωμα… Ελλάδας καθώς τα χρυσά σκουλαρίκια που φορούσε ήταν του Έλληνα μπιζουτιέ, Νίκου Κούλη, από τη συλλογή του Energy.

Ροή ειδήσεων

Advertisement