Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή φέρνει σήμερα τον Δ. Γκίνο και είναι σε επαφές με τον Αν. Βασιλόγιαννη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Να ξανακτίσει την ομάδα σε ένα μικρότερο αλλά ουσιαστικό βαθμό, επιχειρεί η διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία μετά τη 2η αγωνιστική που έχει μείνει στους 2 βαθμούς, κινείται για την απόκτηση παικτών στη μεσαία γραμμή ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Αν και νωρίς, η ΠΑΕ δεν περιμένει και προχωρά άμεσα στην απόκτηση τουλάχιστον 3 παικτών, οι οποίοι δεν αποκλείεται να γίνουν και 4 ανάλογα με τις εξελίξεις αφού την πόρτα της εξόδου βλέπουν τουλάχιστον 3 παίκτες (Μπρους-Μένκα-Παπαδόπουλος) χωρίς να αποκλείεται να φύγουν και άλλοι.
Με την αποχώρηση των Μπρους και Παπαδόπουλου, είναι φανερό πως έχει μείνει με περιορισμένες λύσεις η μεσαία γραμμή καθώς αμφότεροι αγωνίζονται στη συγκεκριμένη γραμμή. Αν βάλουμε ότι και ο Ανάκογλου επέστρεψε τραυματίας από την Ρόδο, καταλαβαίνει κανείς πως οι λύσεις που έχει ο Παπαδόπουλος, δεν είναι πολλές για το παιχνίδι της Κυριακής.
Η πρώτη κίνηση είναι η απόκτηση του μέσου Δημήτρη Γκίνο με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και ο παίκτης εκτός απροόπτου, θα είναι σήμερα στην Πάτρα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και αν όλα πάνε καλά, να πέσουν οι υπογραφές.
Η άλλη κίνηση, η σημαντικότερη, είναι η προσπάθεια απόκτησης του Ανδρέα Βασιλόγιαννη για τον οποίο έγραψε χθες η «Γ» πως είναι στο στόχαστρο. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε πλήρως με την Παναχαϊκή να έχει μιλήσει με τον παίκτη.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία όμως ακόμα υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να ρυθμίσουν. Ανάμεσά τους είναι και το οικονομικό αφού το κασέ του παίκτη είναι υψηλό.
Αν πράγματι αποκτηθεί ο Βασιλόγιαννης, πρόκειται για ένα έμπειρο παίκτη, με παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ 1 που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στη μεσαία γραμμή αλλά και δημιουργικά.
ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ TΟΝ Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ 
Από εκεί και πέρα οι κοκκινόμαυροι είναι σε συζητήσεις με Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στην άμυνα τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ καθώς και αυτή η γραμμή χρειάζεται ενίσχυση, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι της Ρόδου. Οι πληροφορίες λένε πως πιθανότητα αυτός είναι ο 31χρονος αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος που έπαιζε στο Βόλο.

Πρόθεση της ΠΑΕ είναι οι μεταγραφικές κινήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε οι παίκτες να μπουν άμεσα στην ομάδα και ορισμένοι από αυτούς να είναι διαθέσιμοι για την παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης.
Φυσικά και αυτές οι κινήσεις της ΠΑΕ δείχνουν βιασύνη, χωρίς να έχουν την ευκαιρία να κριθούν όλοι οι παίκτες του ρόστερ όμως σε κάθε περίπτωση η Παναχαϊκή χρειάζεται ενίσχυση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement