Connect with us

Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Κάπως όλα μαθεύονται, μια μέρα μετά, δέκα μέρες μετά δεν έχει σημασία

Published

on

Από το πρωί το γύρο του διαδικτύου αλλά και των πρωινών εκπομπών κάνει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Μαίρη Συνατσάκη, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα ενώ όλοι περίμεναν να δουν αν ο παρουσιαστής θα σχολιάσει κάτι στον «αέρα» της εκπομπής του, «Καλό μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς ναι μεν σχολίασε αλλά όχι το θέμα του συμφώνου συμβίωσης. Επέλεξε να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να σχολιάσει δηλαδή «καυστικά» την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Ωστόσο, μια φράση του παρουσιαστή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σχόλιο για το θέμα του συμφώνου συμβίωσης και το γεγονός ότι μαθεύτηκε.

Αφορμή για το σχόλιο του στάθηκε η εμφάνιση της ηθοποιού Ευγενίας Δημητροπούλου στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό». Η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε την ηθοποιό πως γνωρίζει κάτι πολύ ευχάριστο για την ίδια και κάπως έτσι η Ευγενία Δημητροπούλου επιβεβαίωσε πως έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφο της.

«Κάπως όλα μαθεύονται. Μια μέρα μετά, δέκα μέρες μετά δεν έχει σημασία. Μπράβο! Να βγούμε από τη δύσκολη θέση όλοι» ήταν το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement