Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Προσέξτε στο βούρτσισμα           

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα λάθη που κάνετε στο βούρτσισμα των μαλλιών σας τα γνωρίζετε; Δείτε μερικά από τα πιο κοινά λάθη που μπορεί να κάνετε χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε και διορθώστε τα.

Βούρτσισμα με λάθος κατεύθυνση: Η μετακίνηση της βούρτσας από πάνω προς τα κάτω μπορεί να τραβήξει τα μαλλιά από τη ρίζα. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεμπερδέψετε τους κόμπους είναι να τα χτενίζετε μερικά εκατοστά από τα άκρα και προσεκτικά μέχρι τις ρίζες. Η πιο αποτελεσματική τεχνική είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τμήματα και να αφαιρέσετε τα μπερδεμένα σε κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Λάθος βούρτσα: Η χρήση της σωστής βούρτσας μπορεί να σώσει τα μαλλιά σας από το σπάσιμο. Εάν έχετε κυματιστά και σγουρά μαλλιά, επιλέξτε μια επίπεδη βούρτσα, καθώς θα ξεμπερδέψει εύκολα τους κόμπους. Εάν τα μαλλιά σας δεν έχουν όγκο, μια βούρτσα με τρίχες αγριόχοιρου θα γλιστρήσει απαλά στα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέψει ή να τραβήξει τις ρίζες.

Συχνό βούρτσισμα: Επικεντρωθείτε στην ποιότητα του βουρτσίσματος και καθαρίζετε τακτικά τη βούρτσα σας. Η χρήση βρώμικης βούρτσας απλώνει το παλιό προϊόν και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στα μαλλιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement