Connect with us

Μπάσκετ

Να πάρει τη ρεβάνς-Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (17.00) το Λαύριο και θέλει μόνο νίκη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα (17.00) η ομάδα του Προμηθέα η οποία υποδέχεται το Λαύριο για την 12η αγωνιστική της basket league και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Η πατρινή ομάδα εκτός από τους 2 βαθμούς θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα της περασμένης Τέταρτης που ήρθε στις λεπτομέρειες και αυτό έχει πεισμώσει τους παίκτες.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά με «όπλο» την έδρα αλλά και το γεγονός πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Έβανς θα έχει πλέον προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα, θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό της και να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το παιχνίδι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για τον Προμηθέα να παραμείνει σε τροχιά 4άδας αφού αν νικήσει, τότε θα πιάσει το Λαύριο στη βαθμολογία και θα βρεθεί τουλάχιστον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα βγάζοντας με πολύ καλό απολογισμό το δύσκολο Ιανουάριο.

ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

Από τους παίκτες, ο Μιχάλης Λούντζης, μίλησε χθες στο blog του ΕΣΑΚΕ για το σημερινό ματς δηλώνοντας: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα, καθώς αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Το Λαύριο είναι μια ομάδα που παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ και έρχεται στην Πάτρα μ’ ένα σερί 8 συνεχόμενων νικών, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να διακόψουμε αυτό το σερί και να μπούμε στον 2ο γύρο μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουμε σε τροχιά τετράδας.

Πρέπει, λοιπόν, να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι και ν’ αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο Λαύριο. Επιπλέον, θα χρειαστεί να εμφανιστούμε με ακόμα περισσότερη ενέργεια από το παιχνίδι της Τετάρτης, προκειμένου να καταφέρουμε να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα θεαματικό αγώνα από 2 ποιοτικές ομάδες με κοινή φιλοσοφία στο παιχνίδι τους, αλλά στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» όπου ο Μάκης Γιατράς έκανε τις τελευταίες του δοκιμές σε πρόσωπα και πράγματα.
Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα αν και λογικά θα απαρτίζεται από τους εξής: Τζεράι Γκραντ, Τζέριαν Γκραντ, Αγκμπελίζ, Εβανς, Γιαννόπουλο, Αθηναίου, Λούντζη, Χριστόδουλου, Μίλλερ, Δ. Αγραβάνη, Γ. Αγραβάνη και Τανούλη.
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
Στο μεταξύ, σε επίπεδο προϊστορίας, Προμηθέας και Λαύριο θα αναμετρηθούν σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, αφού συναντήθηκαν και χθες στο ματς του πρώτου γύρου. Μέσα από αυτό το παιχνίδι το Λαύριο Megabolt επέκτεινε το εντυπωσιακό σερί του στις οχτώ νίκες. Για τον Προμηθέα αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του σε 10 παιχνίδια. Είναι ωστόσο μία από τις δύο -η άλλη είναι ο Παναθηναϊκός- ομάδες που διατηρούν το εντός έδρας αήττητό τους (4-0).
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΦΟΡΝΤ
Στο μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με τον Προμηθέα έκανε χθες ο Κουίνσι Φορντ ο οποίος θα μείνει για μερικές μέρες στην Πάτρα για να δοκιμαστεί από τον Μάκη Γιατρά.
Εξελίξεις για το θέμα της απόκτησης του Αμερικανού θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα αφού ο Πατρινός τεχνικός θέλει να είναι σίγουρος πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement