Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Φρένο στη μεταγραφολογία στη Παναχαϊκη, «μιλάει» με «10άρι», ανοιχτό του Γκίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου έμμεσα βάζουν φρένο στη μεταγραφολογία καθώς αυτό που θέλουν άπαντες είναι να υπάρξει ηρεμία και να πάνε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι.
Φυσικά και η ομάδα κινείται για ενίσχυση, είναι σε επαφή με υποψήφιους στόχους ωστόσο ανακοινώσεις θα περιμένουν από την Δευτέρα.

Οι χθεσινές πληροφορίες λένε πως δεν είναι τίποτα σίγουρο για την περίπτωση του Δημήτρη Γκίνο ο οποίος δεν ήρθε τελικά χθες στην Πάτρα και είναι στον αέρα αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή.
Επίσης έχουν γίνει επαφές με τους Ανδρέα Βασιλόγιαννη, Στέργιο Δημόπουλο όμως αμφότερες δεν είναι εύκολες περιπτώσεις.
Ο Βασιλόγιαννης είχε φέτος 7 συμμετοχές με τη Λαμία και γενικότερα έχει υψηλό κασέ αλλά και προτάσεις από άλλες ομάδες. Σε ό,τι αφορά τον Δημόπουλο, ο πρώην αρχηγός του Βόλου έμεινε ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες (4 συμμετοχές, 1 γκολ φέτος). Ο 29χρονος στόπερ έπαιζε στους κυανέρυθρους από το 2017 και χθες έκανε δηλώσεις επιβεβαιώνοντας τις επαφές αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.
Εκτός από τους δύο παίκτες, οι κοκκινόμαυροι είναι σε επαφές με Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και λέγεται πως πρόκειται για πολύ καλή αλλά και συγχρόνως δύσκολη περίπτωση.
Γενικότερα πρόθεση της πατρινής ομάδας είναι να αποκτηθούν 3-4 ποδοσφαιριστές που θα είναι έμπειροι και θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από εκεί και πέρα, οι χθεσινές πληροφορίες λένε πως υπάρχει αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του νεαρού Κώστα Παπαδόπουλου ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ.
Υπήρξε μάλιστα επαφή με τον παίκτη ο οποίος ενημερώθηκε πως υπολογίζεται κανονικά.
Σε ό,τι αφορά τους Μπρους και Μένκα, προς το παρόν θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι αλλά συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους μάνατζέρ τους προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους.
Ειδικότερα ο Μένκα έχει διετές, είναι δύσκολο να λυθούν τα συμβόλαιά τους και δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά στην Παναχαϊκή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement