Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Να κάνει σεφτέ-Η Παναχαϊκή υποδέχεται (14.00 ERTFLIX) τον Ο.Φ. Ιεράπετρας και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (14.00) η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία υποδέχεται τον Ο.Φ. Ιεράπετρας για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 και πρόθεσή της είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου μετά τις 2 ισοπαλίες στην έναρξη του πρωταθλήματος γνωρίζει πως δεν έχει αλλά περιθώρια για νέες γκέλες, ειδικά μέσα στην έδρα της και απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες όπως είναι αυτή της Κρήτης.
Οι κοκκινόμαυροι όπως έδειξαν και στις προχθεσινές τους δηλώσεις, θα τα «δώσουν όλα» προκειμένου η Παναχαϊκή να πάρει τους τρεις βαθμούς και όχι μόνο να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά να κερδίσει χρόνο για να μονταριστεί ενόψει της συνέχειας.
Μπορεί θεωρητικά η πατρινή ομάδα να λογίζεται ως φαβορί αλλά όπως έχει δείξει το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και οι έδρες δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να έχουν χάσει βαθμούς.

ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΟΥΣ-ΜΕΝΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς όπου έγιναν οι τελικές δοκιμές από τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη 11άδα.

Στα θετικά είναι πως ο Ανάκογλου έβγαλε την προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στην οποία βρίσκονται σχεδόν όλοι οι παίκτες.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, εκτός αποστολής είναι οι Μπρους-Μένκα, που είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται, αλλά και ο νεαρός Αγκαράι. Επίσης, λίγο πριν από το παιχνίδι θα ανακοινωθεί η 20άδα. Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Κολοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Cerruti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας.
• Το παιχνίδι Παναχαϊκή-Ο.Φ. Ιεράπετρας θα σφυρίξει ο Αλ. Βεργέτης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Κύριο (Αρκαδίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) και 4ος είναι ο Κοκκόρης από την Αρκαδία.
• Τα παιχνίδια Παναχαϊκή – Ιεράπετρα (14:00, EΡΤ Sports 2), Καραϊσκάκης – Χανιά (14:00, EΡΤ Sports 3) και Εργοτέλης – Λεβαδειακός (14:45, EΡΤ Sports) θα μεταδοθούν μέσω της πλατφόρμας ertflix.gr της ΕΡΤ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement