Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το «ευχαριστώ» ασθενούς με κορωνοϊό-Η άλλη, θετική πλευρά που δίνει ελπίδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» επί 16 ολόκληρες μέρες δίνοντας την δική του «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Άγνωστος μεταξύ αγνώστων, απομονωμένος και μακριά από την οικογένειά του, καθώς διαμένει στο χωριό Ραπτόπουλου Αγράφων του Ν. Ευρυτανίας, ο Πάνος Παπαδήμος βγήκε νικητής.
Με αφορμή την περιπέτειά του, ο κ. Παπαδήμος αναφέρει «στις αρχές Δεκεμβρίου 2020 ασθένησα από COVID-19, στο χωριό μου Ραπτόπουλο Αγράφων τού νομού Ευρυτανίας. Νοσηλεύτηκα, σε σοβαρή κατάσταση, 4-5 ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, το οποίο δεν διαθέτει εντατική μονάδα. Εκείνο το χρονικό διάστημα η έξαρση τού κορωνοϊού ήταν στο αποκορύφωμά της και η ανεύρεση διαθέσιμης κλίνης σε εντατική μονάδα, σε πανελλήνιο επίπεδο, φάνταζε όνειρο ανεκπλήρωτο.
Λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασής μου, έγινε διασωλήνωσή μου και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας στις 7-12-2020, όπου νοσηλεύτηκα στην εντατική μονάδα ΑΝΤΙ-covid-19, μέχρι τις 23-12-2020, που εξήλθα, υγιής πλέον, από το νοσοκομείο.
Τώρα από το χωριό μου, το Ραπτόπουλο Αγγράφων που διαμένω μόνιμα, απόλυτα υγιής, αισθάνομαι την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια για την αμέριστη συμπαράστασή τους, και τις άοκνες και αγωνιώδεις προσπάθειές τους, για την αποκατάσταση της υγείας μου, τους κυρίους και κυρίες, που είχα την μεγάλη τύχη να βρεθώ στα χέρια τους:
Λεωνίδα Στέλλα, πνευμονολόγο ιατρό, Διευθυντή της ΑΝΤΙ-COVID-19 κλινικής τού νοσοκομείου “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” Πατρών.
Ντέμυ Δημητροπούλου ιατρό λοιμωξιολόγο, Πατρούλα Μανωλοπούλου και Ιφιγένεια Ραβάνη ιατρούς εντατικολόγους.
Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό τού νοσοκομείου.
Εύχομαι να είναι Ευτυχισμένοι στη ζωή τους, να έχουν Υγεία και Δύναμη, και πάντα να προσφέρουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους, όπως αυτοί μοναδικά ξέρουν να προσφέρουν. Πάντοτε θα τους θυμάμαι με εκτίμηση, αγάπη και ευγνωμοσύνη».


Ροή ειδήσεων

Advertisement