Connect with us

Βόλεϊ

Π. Ερδας: «Πήγε στράφι η προετοιμασία, περιμένουμε με αγωνία»

Published

on

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ερμή, Παναγιώτης Έρδας μιλά για την πανδημία
Μετά τον τεχνικό διευθυντή του τμήματος βόλεϊ του Ερμή Πατρών, Γιώργο Χριστόπουλο, δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ερμή, έκανε και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Παναγιώτης Έρδας.

Ο Πατρινός τεχνικός αναφέρθηκε στο πόσο έχει επηρεάσει το lockdow και στην προσπάθεια να κρατηθεί σε επαφή με τις αθλήτριες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Κόουτς, πώς επιδρά το lockdown και τι θα χρειαστεί όταν, επιτέλους, ξεκινήσουν οι αθλητικές δραστηριότητες;
Π.Ε.: Διανύουμε τον τρίτο μήνα της καραντίνας. Το διάστημα της αποχής των αθλητριών/ών από τα γήπεδα είναι πολύ μεγάλο. Όλος ο κόπος της προετοιμασίας πήγε στράφι. Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά, και εγώ φυσικά, περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε πάλι τις προπονήσεις. Φυσικά και θα χρειαστεί νέα προετοιμασία για να αποκτήσει η ομάδα πάλι φυσική κατάσταση. Δεν το κρύβω ότι υπάρχει μια μικρή απογοήτευση γιατί η αποχή είναι πολύ μεγάλη και όλη η δουλειά που είχαμε κάνει σχεδόν μηδενίστηκε. Προέχει όμως η υγεία όλων αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
-Εσύ που έχεις άμεση και καθημερινή επικοινωνία με τις αθλήτριές σου, τι τους συμβουλεύεις να κάνουν αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα που απέχουν από την ενεργό δράση;
Π.Ε.: Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παρακινώ τις αθλήτριές μου να μην μένουν άπραγες και να προσπαθούν να διατηρούν όσο μπορούν την φυσική τους κατάσταση.
-Τέλος, τι ευχή θα έκανες;
Π.Ε.: Εύχομαι να τελειώσει το συντομότερο αυτό που βιώνουμε και να ξαναβρεθούμε στο γήπεδο υγιείς και ανανεωμένοι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement