Connect with us

Παναχαϊκή

Σούπερ Λιγκ 2: Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας: 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Σε εξέλιξη το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2  με τη Πατρινή ομάδα να θέλει να πετύχει τη πρώτη της νίκης το πρωτάθλημα.

 

ΦΑΣΕΙΣ

Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με τον Αποστολόπουλο να κάνει τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και η μπάλα έφτασε στον Γιούση ο οποίος όμως δεν έκανε καλή πάσα  και έδιωξαν οι φιλοξενούμενοι.

26΄Ευκαιρία για την Πατρινή ομάδα ί9ταν μετά από φάουλ του Τσερουτι, οι αμυντικοί  έδιωκαν, η μπάλα πήγε στον Πλιάτσικα που έκανε το δυνατό σουτ και τη τελευταία στιγμή οι αμυντικοί έβγαλαν σε κόρνερ

33΄Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ανάκογλου να βρίσκει χώρο και αν κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πήγε άουτ

35΄ Η Παναχαϊκή ζητά πέναλτι όταν μετά από σέντρα-σουτ του Αποστολόπουλου, η μπάλα βρίσκει το χέρι του Καπία αλλά όπως είδαμε από το ριπλέι της ΕΡΤ, το χέρι του παίκτη είναι μαζεμένο και δεν  φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

42΄ Πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦ Ιεράπετρας όταν μετά από λάθος του Ανάκογλου, ο Κούστα έγινε κάτοχος της μπάλας και δοκίμασε ένα μακρινό σουτ αλλά ο Σούλης έπεσε σωστά και έδιωξε

54΄  ΓΚΟΛ: Η Παναχαϊκή κάνει το 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αραβίδη ο οποίος μάλιστα το κέρδισε. Η Πατρινή ομάδα είχε διπλό όφελος καθώς ο Αμπελ Λουις που έκανε τη ανατροπή, είδε την 2η κίτρινη κάρτα και έτσι αποχώρησε με κόκκινη.

70΄Καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με τον Μπάτροβιτς να βρίσκει χώρο και να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε και έδιωξε

81΄ ΓΚΟΛ: Η Πατρινή ομάδα κάνει το 2-0  όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Κουσκουνά, ο τελευταίος έδωσε στον Μπάτροβιτς ο οποίος μέσα από τη περιοχή, ελίχθηκε και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυά

 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Παπαδόπουλος): Σούλης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Αποστολόπουλος (67΄ Πάνος), Σταμόπουλος (84΄ Μπελεζάκης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (67΄ Αργυρόπουλος), Τσερούτι (53′  Aραβίδης), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς (84΄Μασούρας).

ΟΦΙ  (Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καπίας, Καψάλης  (76΄ Πριόνας), Λεμονής, Αρναουτογλου, Βογιατζής, Γουάσης (65΄ Τσακμάκης), Κούστα και Νταλα Κόστα (65΄ Γκούφα).

  • Διαιτητής ο Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Κύριο (Αρκαδίας)-Αθανασόπουλου (Μεσσηνίας).
  • Στο γήπεδο βρίσκεται ο Ηλείος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου ο οποίος παρακολουθεί το ματς μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement