Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor: O Γιώργος Λιανός «έφαγε κράξιμο» από παλιούς παίκτες και τους απαντά

Δημοσιεύθηκε

στις

“Αυτά τα τρία πράγματα κάνουν την επιβίωση πάρα πολύ σκληρή στο φετινό Survivor” ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε, μάλιστα, να απαντήσει σε όσους παλιούς παίκτες του ριάλιτι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για πρόσφατες δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός τόνισε με σαφήνεια πως  «θα ήθελα να απαντήσω επειδή μου έστειλαν μηνύματα και αρκετοί παλιοί παίκτες στο Instagram. Χιουμοριστικά ίσως επειδή είπα πως αυτό είναι το πιο σκληρό Survivor. Σε σχέση με τα τρία που έχουν γίνει, δηλαδή από το 2017 και μετά, είναι το πιο σκληρό αυτό και το ξέρω από τους παραγωγούς. Βλέπω πως στήνεται. Καμία φυλή δεν ξεκίνησε με δύο σπίρτα, καμία φυλή δεν ξεκίνησε με τέτοιο καιρό σε τέτοιο σημείο του νησιού που πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές και καμία φυλή δεν ξεκίνησε χωρίς να έχει στημένη την καλύβα της».

«Αυτά είναι τρία πράγματα τα οποία κάνουν την επιβίωση πάρα πολύ σκληρή. Δηλαδή το είπα με αγάπη και απάντησα σε πάρα πολλούς παλιούς παίκτες γιατί έφαγα κράξιμο. Εντάξει, βέβαια, σε χιουμοριστική φάση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός. «Δεν έχω την τελική τριάδα στο μυαλό μου γιατί αλλάζουν οι ισορροπίες πάρα πολύ. Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι μεν να έρθουν σε ισορροπία οι ομάδες αλλά και γιατί κάποια μέλη έχουν την ικανότητα να ασκούν ηγετικές τάσεις. Οπότε πάντα το Survivor τελειώνει έχοντας γίνει 2 ή τρεις αλλαγές στις ομάδες. Όχι μόνο μία».

Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνοντας τον λόγο στη ραδιοφωνική του εκπομπή σημείωσε πως «θέλω να πω ότι αυτό το Survivor θυμίζει πάρα πολύ το πρώτο Survivor που έγινε το 2003, τότε που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Με τον Ηλία Βαλάση και όλα αυτά που γίνονταν τότε, ήταν πραγματικά από τα πιο σκληρά παιχνίδια. Ήταν πολύ hardcore».

«Δεν το κάνω για να τιμήσω εμένα, εμείς οι παρουσιαστές μια χαρά περνάμε και σε ένα σπίτι καθόμαστε, αλλά τους παίκτες του πρώτου Survivor που έγινε στην Ελλάδα για το τι πέρασαν τότε εκείνοι. Θυμάμαι τι πόνο είχαν περάσει τα παιδιά, τι κλάματα, τι νοσοκομεία».


Ροή ειδήσεων

Advertisement