Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Μην τρέφουμε αυταπάτες

Δημοσιεύθηκε

στις

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Φτάνουμε αισίως τους τρεις μήνες που το τοπικό μας πρωτάθλημα έχει κατεβάσει ρολά και όλοι αναμένουν εναγωνίως τις ανακοινώσεις των λοιμωξιολόγων και εν συνεχεία της κυβέρνησης για το πότε θα επαναρχίσει το ποδόσφαιρο.

Όμως κύριοι, μην τρέφουμε αυταπάτες. Το ερασιτεχνικό έχει τελειώσει, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση για φέτος τουλάχιστον.

Δεν βγαίνουν τα «κουκιά» άλλωστε, αφού βρισκόμαστε προς το τέλος του Ιανουαρίου και οι λοιμωξιολόγοι ούτε καν έχουν συζητήσει για την Football league, μια επαγγελματική κατηγορία.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία τέτοια περίπτωση και δεν βρίσκουμε και τον λόγο που το τρενάρουν όλοι αφήνοντας ελπίδες σε ανθρώπους που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι ότι όλους μας πονάει αυτή η απόφαση. Αυτό που έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές είναι πώς γίνεται όλοι οι γιατροί να υποστηρίζουν ότι όταν αθλείσαι το ανοσοποιητικό σύστημα δυναμώνει, «χτίζοντας» ανοσία και στην προκειμένη περίπτωση να έχει μπει λουκέτο στον αθλητισμό;

Στην προκειμένη περίπτωση οι γιατροί-λοιμωξιολόγοι έχουν στερήσει από τους αθλητές να προπονούνται και να αγωνίζονται.

Μπορεί ωστόσο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση που έκανε την Παρασκευή να ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει συζήτηση για τις αθλητικές δραστηριότητες όμως σίγουρα δεν μπορεί να γνωρίζει ότι στο ποδόσφαιρο δεν βγαίνουν πλέον οι ημερομηνίες…

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement