Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (25/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φιλοξενεί μία Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου.  Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες πίεσης που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και κοινωνικές υποχρεώσεις.  Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία «πρέπει» και αυτό είναι κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου.

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα που αφορούν είτε μία επαγγελματική σου υπόθεση είτε την εξέλιξη της δουλειάς σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν στο να θέσεις σε κίνδυνο πράγματα που έχεις κερδίσει με το σπαθί σου μέχρι τώρα.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα αλλά και κάποιες προσωπικές σχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν -ιδιαίτερα με τον οικονομικό τομέα- χρειάζονται εδώ και τώρα διευθέτηση μιας και όσο τα αφήνεις τόσο πιο πιεστικά θα γίνονται. Αυτό θα σε «αναγκάσει» να μπεις σε ένα πρόγραμμα και ενδεχομένως να περιορίσεις τα έξοδά σου κάτι το οποίο δεν θα είναι ευχάριστο, είναι όμως απαραίτητο προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέρθεις.

 

Λέων

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα φέρει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες, κάτι το οποίο μπορεί να μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν προς διευθέτηση σε αυτές. Οι συζητήσεις χρειάζονται ηρεμία καθώς η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη με πρόσωπα που αγαπάς.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και σε αυτό θα συμβάλει και η καθημερινότητα. Προσπάθησε να μην μετακυλήσεις τον εκνευρισμό από δουλειές που μπορεί να έχουν μία καθυστέρηση στους γύρω σου. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας τις καθυστερήσεις σε δουλειές, υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που αφορούν μία προσωπική σου σχέση, ένα φλερτ αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου δημιουργήσει χαρά και θετικά συναισθήματα.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δείχνει πως έχεις ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτούς που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, για αυτό και θα δώσεις εξαιρετική σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σκορπιός

Καλείσαι να δείξεις πειθαρχία σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο.  Αυτές μπορεί να σχετίζονται με κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή κάποιες δουλειές που χρειάζεται να κάνεις για λογαριασμό ενός οικείου σου προσώπου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες και σε καλεί να  μην απαντήσεις σε συμπεριφορές, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.

 

Τοξότης

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και τον Κρόνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές είτε σε ζητήματα της καθημερινότητας είτε σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου.  Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις εντελώς ξαφνικά και να αρχίσεις εδώ και τώρα ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής!

 

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ή να ενισχύσει την ανασφάλεια που έχεις σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» στον οικονομικό τομέα, όμως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνοντας πως τώρα είναι η «τελευταία ευκαιρία» προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος

Βρίσκεσαι στο προσκήνιο καθώς υπάρχει μία πολυαστρία το ζώδιό σου (Ήλιος, Δίας, Κρόνος, Ερμής) που δεν σε αφήνει σε ησυχία! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) φέρνει στο προσκήνιο θετικές και αρνητικές πτυχές σχέσεων και συνεργασιών δείχνοντας τα κομμάτια στα οποία θα  χρειαστεί να αναλάβεις δράση.  Απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να στοιχίσουν σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσένα.

 

Ιχθύες

Η εμπλοκή προσώπων του περιβάλλοντός σου σε δικά σου ζητήματα είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε εκνευρίσει, όμως θα χρειαστούν διπλωματικές ικανότητες προκειμένου να μην αφήσεις κάποιες παρεξηγήσεις να βλάψουν προσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιθανόν να επαναφέρει κάποιες ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να μη στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να φιλτράρεις τις σκέψεις σου.

Lifestyle

Survivor: Η Έλενα Κρεμλίδου αποκαλύπτει τη μυστική συμφωνία με τον James

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Έλενα Κρεμλίδου αποχώρησε από το Survivor πριν δύο εβδομάδες, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Μαριπόζα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά το ριάλιτι επιβίωσης στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις…

«Το θέμα ήταν το κλίμα στην μπλε ομάδα… Υπήρχε αρνητικότητα. Από όλους προς όλους. Όλοι έψαχναν πράγματα που τον ενοχλούν στον άλλον για να μπορούν να ψηφίσουν. Με τον James γνωριστήκαμε το περσινό καλοκαίρι που είχα κάνει διακοπές στην Ρόδο. Ήταν μέρος της όλης φάσης, να δούμε το νησί, τις παραλίες μέσω του James και των υπηρεσιών που έχει με τα σκάφη. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι είχαμε συμφωνήσει να μην το αναφέρουμε. Και έμαθα λίγο καιρό πριν φύγω ότι το έμαθε όλη η ομάδα. Εγώ κράτησα τον λόγο μου, εκείνος όχι. Ο πιο στρατηγικός παίκτης στο Survivor είναι ο James.

Όλοι έχουν πει άσχημα πράγματα για τους άλλους. Είναι εύκολο να κατηγορείς κάποιον που δεν είναι μπροστά. Επειδή ξέρω ποιος είπε τι είναι, κρίμα. Για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, ρίχνεις τους άλλους. Δεν θα έλεγα ότι η Ελευθερία φλερτάρει με τους άντρες. Δεν την κατηγορώ, κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που είπαν στην Ελευθερία ότι φλερτάρει με όλους» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

 

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(25/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, η σημερινή Πέμπτη θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Ταύρος
Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Δίδυμοι
ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν και θα σε εκνευρίσουν. Ταυτόχρονα όμως θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν για να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος
Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Λέων
Πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Παρθένος
Η σημερινή Πέμπτη φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Ζυγός
Είναι κάποια θέματα με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλησε τους και ζήτησε ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Σκορπιός
Η σημερινή Πέμπτη ειναι αρκετά κρίσιμη για εσένα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μη μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Τοξότης
Η Πέμπτη θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές θα σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία σου και την ξεκούραση σου και γέμισε τις μπαταρίες σου για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αιγόκερως
Η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά για να τα καταφέρεις.

Υδροχόος
Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Ιχθύες
Το άγχος θα σε συντροφεύει και τη Πέμπτη, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα μπορεί να το καταφέρεις αργότερα οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Περισσότερα

Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή,  αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.
Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» σημείωσε η ηθοποιός.

«Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή, «είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες» υπογράμμισε.

Η ηθοποιός περιέγραψε πώς ένιωσε όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση: «Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» είπε.

Σχετικά με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ξεκάθαρη. «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου».
Επιστολή του δικηγόρου του Κώστα Σπυρόπουλου

Με αφορμή τις καταγγελίες της κυρίας Βλαντή, ο συνήγορος του κ. Σπυρόπουλου κ. Aλέξης Στεφανάκης μας απέστειλε απειλητική επιστολή, με την οποία ζητάει μεν να μην αναφέρεται το όνομα του εντολέα του, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμεί και την … δημοσιοποίηση της επιστολής.

Ακολουθεί η απάντηση του «Πρώτου Θέματος»

Το γραφείο του κ. Στεφανάκη και ο ίδιος προσωπικά που υπογράφει το απειλητικό αυτό το κείμενο έχει την εντύπωση ότι ζούμε στην Ουγκάντα.
Απαιτεί να μην αναφερόμαστε στο όνομα και την εικόνα ενός πασίγνωστου προσώπου όπως ο κ. Σπυρόπουλος, για τον οποίο οι επώνυμες καταγγελίες ηθοποιών έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο: Για  συμπεριφορές του που φυσικά δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με το ήθος ενός καλλιτέχνη.

Το Πρώτο Θέμα δεν είναι δικαστικό όργανο να κρίνει, αν οι επώνυμες καταγγελίες είναι αληθείς ή όχι. Όμως λόγω δημοσίου ενδιαφέροντος άκρως δικαιολογημένου τις δημοσιεύει χωρίς να τις υιοθετεί.
Ο κ. Σπυρόπουλος και όσοι τον συμβουλεύουν να κάνει bullying στα Μέσα Ενημέρωσης χτυπάνε λάθος πόρτα. Οποτε θέλετε είμαστε πρόθυμοι να φιλοξενήσουμε τα δικά σας επιχειρήματα, αλλά αν δεν θέλετε δεν μας αφορά. Θα φιλοξενούμε τις επώνυμες  ανατριχιαστικές καταγγελίες για καταγγελόμενα «ειδεχθή ηθικά εγκλήματα».

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα