Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Δώρο – έκπληξη από τον «παππού των παιδιών»!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα δώρο – έκπληξη επεφύλαξε ο αγαπημένος «παππούς των παιδιών» Γιώργος Κατσίποδος για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπεγουλακίου.

Πρόκειται για έναν πίνακα «περί Θεάτρου Σκιών» αφιερωμένο στα παιδιά των χορευτικών ομάδων, ο οποίος θα βρει τη θέση του στον ανακαινισμένο χώρο δράσεων του Συλλόγου. Ο κ. Κατσίποδος προσέφερε το έργο του στην χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου Κωνσταντίνα Ζάγκλα, η οποία το παρέλαβε μαζί με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Μάλιστα, είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά την οποία ο αγαπημένος παππούς μικρών και μεγάλων εξέφρασε την αγωνία του και την ανησυχία του για όσα βιώνουν τα παιδιά λόγω της καραντίνας αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ζωγραφίσει αυτόν τον καιρό, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.
Ως γνωστόν ο κύριος Γιώργος Κατσίποδος έχοντας ως κίνητρο δημιουργίας και ζωής έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα σε πολλά σχολεία της Πάτρας αλλά όπως στο 45ο Δημοτικό Σχολείο και 23ο Νηπιαγωγείο Πατρών.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement