Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν σήμερα χωρίς νερό

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Προάστειο.

Επίσης σήμερα από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Κεφαλόβρυσο, Σαραβάλι και Μονοδένδρι Κρήνης της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα σεισμική δόνηση 3,5 ρίχτερ “κούνησε” την Πάτρα τα ξημερώματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 5:21 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το μέγεθος ήταν 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ νότια της Ναυπάκτου. Το επίκεντρο σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο εντοπίστηκε 7 χλμ νότια της Ναυπάκτου και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο covid «χτύπησε» και στη «Γ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ιός που όπως πολλές φορές έχουμε γράψει υπάρχει παντού τριγύρω μας, κατάφερε και «μπήκε» και στη «Γ», παρά τα μέτρα προστασίας που διαρκώς λαμβάναμε.

 

Δύο κρούσματα έχουν καταγραφεί σε συναδέλφους, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα και παραμένουν πολύ καλά στην υγεία τους, με μηδενικά συμπτώματα. Παράλληλα, στα γραφεία της «Γ» ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, έγιναν απολυμάνσεις στους χώρους, ενώ σύνολο των εργαζομένων υποβλήθηκε σε τεστ, τα οποία θα επαναλαμβάνονται διαρκώς και το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι στη «Γ» υποβάλλονταν σε τακτικά τεστ από την αρχή της πανδημίας και για τον λόγο αυτό, η εύρεση των κρουσμάτων ήταν άμεση και έγκαιρη.  Είναι ευκαιρία όμως να το επαναλάβουμε για άλλη μία φορά: Τηρήστε αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Ο ιός ανακαλύπτει και την παραμικρή ευκαιρία που θα του δοθεί…

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αργύρης Τζουβελέκης: «Δεν υπάρχει πια χρόνος, τηρήστε τα μέτρα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η απτή απόδειξη με το συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα που απεικονίζει τη ραγδαία αυξητική πορεία της πανδημίας στην Αχαΐα δικαιολογεί απόλυτα την έκδηλη ανησυχία και τις αποφάσεις κυβέρνησης και ΕΟΔΥ για την προέκταση του Lockdown με ειδική αναφορά στην Αχαΐα

Σύμφωνα με τον καθηγητή Πνευμονολογίας Δ/ντή της Πνευμονολογικής Κλινικής και υπεύθυνο της 2ης Κλινικής Covid-19 του ΠΓΝΠΑργύρη Τζουβελέκη κλιμακώνεται ανησυχητικά η όξυνση της πανδημίας και κυρίως στην ΜΕΘ που φιλοξενούσε χθες 18 ασθενείς, γεγονός που εκφράζει την εμφανή πλέον πίεση στο Σύστημα Υγείας της περιοχής.
“Το σχεδιάγραμμα που απεικονίζει την πορεία της πανδημίας για να αντιληφθούν όλοι σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και τι σημειολογεί αυτή η κατάσταση. Είναι προφανές με τον αριθμό των νοσηλευομένων (23, 20, 10) στις τρεις Κλινικές Covid-19 και 18 στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, πως η κατάσταση έχει σημάνει ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου. Τα προγνωστικά με βάση τα στατιστικά στοιχεία, δηλώνουν πως θα έχουμε περαιτέρω αυξητική πορεία και αυτό σημαίνει ότι θέτουμε σε κίνδυνο το Σύστημα Υγείας αν δεν ληφθεί άμεσα, χθες, η αυστηρή τήρηση των μέτρων. Αν δεν θέσουμε σε συναγερμό την ατομική και συλλογική ευθύνη».
ΤΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα